Nogomet

Mamić: "Svi mladi igrači su zasluženo u momčadi i dobit će priliku kad god je moguće"

Branimir Korać • utorak, 03.03.2015.
Mamić: "Svi mladi igrači su zasluženo u momčadi i dobit će priliku kad god je moguće"
Foto: FaH

Dinamo je i u uzvratu bio bolji od Istre 1961, ovaj put je slavio s 3:0 i potvrdio je mjesto u polufinalu Kupa. I u ovom susretu Zoran Mamić dao je priliku onima najmlađima koji su odigrali još jednu dobru utakmicu...

Zoran Mamić zadovoljan je raspletom susreta protiv Istre 1961. Prije utakmice ponavljao je kako je najvažnije proći dalje i to su Modri i ostvarili.

"Čestitam Puljanima na današnjem nastupu, posebno jer znamo koliko su problema imali. Mi smo ostvarili cilj, govorili smo da je prolaz najvažniji stoga sam zadovoljan."

Još jednom priliku su odbili i oni mlađi igrači, tako je prvi pogodak upisao Armin Hodžić dok je Amer Gojak ubilježio prve minute.

"Vrlo smo zadovoljni njihovim ponašanjem i kako odrađuju zadatke na treninzima, dobit će priliku kada god je to moguće. Oni su tu po zaslugama, naše su veliko zadovoljstvo i pravo je bogatstvo imali ovakve mlade igrače", dodaje Mamić.

Mamić je ujedno i rekao kako postoji mogućnost povratka na travnjak Cekicija još i prije završetka sezone, mladi Dinamov igrač uspješno je operiran, a dobra je vijest da nije došlo do oštećenja ligamenata.

Ognjen Vukojević predvodio je Dinamo s kapetanskom vrpcom i tvrdi da Puljanima danas ne bi pomogao niti pogodak iz kaznenog udarca.

"Već u Puli smo bili bolji i donijeli prednost u Zagreb, a to smo u Maksimiru samo potvrdili. Cijelu utakmicu smo bili bolji i imam dojam da Istri ne bi pomoglo niti da je realizirala kazneni udarac", tvrdi Vukojević.

Prvi pogodak u Dinamovom dresu postigao je Armin Hodžić, naravno, presretan zbog toga.

"Presretan sam zbog pogotka jer sam napadač i živim od golova, ali najvažnije je da smo prošli dalje. Nije bilo lako, ali prolaz je potpuno zaslužen. Dominirali smo cijelim susretom i bilo je samo pitanje kada ćemo zabiti."

Hrvatski nogometni kup

četvrtfinale - uzvrati

Dinamo3:0Istra 1961
Hajduk3:0Jaska Vinogradar
Lokomotiva0:4Rijeka
Zadar1:4Split

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!