Nogomet

U Monacu ljuti, Subašić tvrdi: "Ne volim govoriti o suđenju, ali to je stvorilo razliku"

Branimir Korać • srijeda, 15.04.2015.
U Monacu ljuti, Subašić tvrdi: "Ne volim govoriti o suđenju, ali to je stvorilo razliku"
Foto: EPA

Juventus na uzvrat protiv Monaca donosi minimalnih 1:0 i u boljem raspoloženju dočekuje taj dvoboj. Igrači Monaca bili su nezadovoljni odlukom da se Juventusu dodijeli kazneni udarac.

Pogodak Artura Vidala iz kaznenog udarca stvorio je razliku u dvoboju između Juventusa i Monaca. Danijel Subašić nije uspio zaustaviti bombu Vidala koji je zabio za konačnih 1:0.

"Igrali smo dobro i šteta što nismo došli do pogotka. Ne volim govoriti o suđenju, ali ono je stvorilo razliku u ovoj utakmici. Kaznenog udarca za Juventus nije bilo dok je trebao biti dosuđen penal za nas. U uzvratu je još uvijek sve moguće, neće nam biti lako, ali želimo velik nastup i prolaz", kaže Subašić.

Yannick Carrasco složio se sa Subašićem i također tvrdi da kazneni udarac nije postojao.

"Pogledali smo snimku i jasno se vidi kako se kontakt dogodio van kaznenog prostora. Unatoč porazu odigrali smo jako dobro i razočaran sam zbog promašaja u prvom dijelu. Bit će teško, ali smo optimisti iako se Talijani znaju jako dobro braniti. Neće ih biti lako probiti jer će vjerojatno igrati s petoricom u zadnjoj liniji, ali učinit ćemo sve da to uspijemo."

Liga prvaka

četvrtfinale - prve utakmice

Atlético Madrid0:0Real Madrid
Juventus1:0Monaco
PSG1:3Barcelona
Porto3:1Bayern

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • zovche15.04.2015. u 16:26
    cijela poanta price je da u potpunosti omalovazavas protivnike, dok taj tvoj Juve nije bas tako dobar ko sto ti mislis... ali nemam potrebu trosit vrijeme na djecu... samo uzivaj
    zovche
  • Obrisan korisnik15.04.2015. u 16:02
    juve nebi imao šanse protiv engleskog kluba?? hahaha daj se sinko opameti,pa ko je prije 2godine po prvi puta u povijesti izbacio europske prva već u grupi? Juve chelsea! a vidim kak su dobri engleski klubovi nemaju niti jednog predstavnika više u europi,a talijani imaju 3 u ligi prvaka i europskoj... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • zovche15.04.2015. u 14:16
    koliko ti imas sinko godina, jel više od 12? kakve veze ima sto su losiji, nogomet se igra na terenu, ne po igracima i na Football Manageru... po tome ni tvoj Juve ne bi bio u 1/4 finalu jer ne bi imali sanse protiv nekog od engleskih klubova koje njemci redovito salju kuci... monaco je bio u... [više na forumu]
    zovche
  • Obrisan korisnik15.04.2015. u 14:10
    aurelio-juveu je dokazano da one afere nisu postojale,a uskoro im vraćaju 2 titule. al ti očito hoćeš reći i na to da sude za njih u europi,ja se ne sjećam kad je to bilo,podsjeti me molim te kad je to juve imao suđenje imao za sebe u europi??
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.04.2015. u 13:28
    Samo neka Juve pobjeđuje, kako god, ali neka pobjeđuje. Zbog talijanskog koeficijenta ako ništa drugo.
    Obrisan korisnik