Nogomet

Badelj: "Nije ništa strašno, samo par šavova", Emery: "Bilo je neizbježno stvarati prilike"

Borna Rupnik • petak, 08.05.2015.
Badelj: "Nije ništa strašno, samo par šavova", Emery: "Bilo je neizbježno stvarati prilike"
Foto: EPA

Vezni igrač Fiorentine, Hrvat Milan Badelj, bio je primoran napustiti teren u Sevilli, a Unai Emery odredio je ključne točke za važnu pobjedu svoje momčadi.

Sredinom drugog poluvremena susreta Seville i Fiorentine u prvom polufinalnom dvoboju Europske lige, Milan Badelj i Kamerunac Stephane Mbia sudarili su se glavama te su obojica morali napustiti igru - Badelj odmah, a Mbia za nekoliko minuta.

"Nije ništa strašno, udarac je bio prilično snažan i dobio sam par šavova. No, nije ništa ozbiljnije, samo još osjećam posljedice tog žestokog sudara", objasnio je bivši kapetan zagrebačkog Dinama za Goal poslije utakmice.

Badelj bi trebao biti spreman za sve nadolazeće izazove, uključujući i uzvratnu utakmicu sa Sevillom idućeg četvrtka.

Trener Seville Unai Emery ponudio je svoje viđenje utakmice, koju je njegova momčad dobila s visokih 3:0 te stigla na korak do finala u Varšavi.

"U prvom smo dijelu krenuli u napad, ali Fiorentina je koristila prostor i brzinu svojih igrača. Bilo je neizbježno da obje momčad stvaraju prilike jer su obje krenule po pobjedu. Stoga je ključ bio u našoj obrani i našem vrataru, željeli smo nekako zatvoriti Fiorentinu", rekao je.

Europska liga

polufinale - prve utakmice

Napoli1:1Dnipro
Sevilla3:0Fiorentina

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.05.2015. u 14:38
    šteta zbog greške kod drugog gola
    Obrisan korisnik