Nogomet

Mario Cvitanović: "Trebali smo i ranije riješiti pitanje pobjednika, ovi igrači bit će nositelji igre prve momčadi"

Branimir Korać • utorak, 29.09.2015.
Mario Cvitanović: "Trebali smo i ranije riješiti pitanje pobjednika, ovi igrači bit će nositelji igre prve momčadi"
Foto: FaH

Mlada Dinamova momčad slavila je u Münchenu protiv Bayerna 2:1 i upisala prvu pobjedu u Ligi mladih. Igrači Marija Cvitanovića imali su vodstvo 2:0, igrača više i priliku i ranije završiti posao...

I dok je prva Dinamova momčad otputovala u München sa skromnim očekivanjima, Cvitanovićevi "klinci" tražili su sva tri boda. Uzeli su ih pobjedom 2:0 protiv uglednog protivnika.

"Mislim da smo trebali i ranije riješiti pitanje pobjednika, ali drago mi je da smo upisali ovu veliku pobjedu i sve čestitke idu dečkima, stožeru i klubu. Imali smo igrača više, postigli dva rana pogotka, ali na kraju smo vidjeli koliko utakmica može biti neizvjesna. Imali smo veliku šansu za treći pogodak, ali iz toga je sijevnula kontra, zaradili smo isključenje i na kraju je bilo malo nervoze", tvrdi Cvitanović.

Josip Brekalo odigrao je odličnu utakmicu i žali što pobjeda nije bila izraženija.

"Kontrolirali smo veći dio utakmice i mogli smo čak unakaziti Bayern. Ipak, najbitnija je pobjeda i da se vraćamo s tri boda."

"Tražili smo tri boda i uzeli ih. Ono što smo dogovorili uoči susreta, to smo i ostvarili, mogli smo i ranije riješiti utakmicu. Na kraju su bodovi ipak najvažniji", složio se Ivan Šunjić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!