Liga prvaka, Četvrtfinale - prve utakmice, 06.04.2016, 20:45 h, Volkswagen Arena
Suci: Gianluca Rocchi (Italija)
Wolfsburg
Wolfsburg
Ricardo Rodriguez 18' (11m)
Maximilian Arnold 25'
2:0(2:0) Real Madrid
Real Madrid

VIDEO: Wolfsburg kreirao iznenađenje i stavio Real Madrid u velike probleme

Branimir Korać • srijeda, 06.04.2016.
VIDEO: Wolfsburg kreirao iznenađenje i stavio Real Madrid u velike probleme
Foto: EPA

Real Madrid doputovao je u Njemačku u dobrom raspoloženju, ali vraća se poražen i to s neugodnih 2:0 što neće biti najjednostavnije uhvatiti na Santiago Bernabeuu. Wolfsburg je odigrao vrlo pametnu i kvalitetnu utakmicu te zasluženo slavi...

Wolfsburg
Real Madrid
Wolfsburg
Real Madrid
1
Diego Benaglio
8
Vierinha
25
Naldo
18
Dante
34
Ricardo Rodriguez
23
Josuha Guilavogui
22
Luiz Gustavo
16
Bruno Henrique Pinto
(do 80')
27
Maximilian Arnold
10
Julian Draxler
(do 90'+2')
17
Andre Schürrle
(do 84')
Pričuvni igrači
15
Christian Trasch
80'
11
Max Kruse
84'
4
Marcel Schafer
90'+2'
Trener
Dieter Hecking
1
Keylor Navas
23
Danilo
3
Pepe
4
Sergio Ramos
12
Marcelo
19
Luka Modrić
(do 64')
14
Casemiro
8
Toni Kroos
(do 85')
11
Gareth Bale
9
Karim Benzema
(do 41')
7
Cristiano Ronaldo
Pričuvni igrači
20
Jese
41'
22
Isco
64'
10
James Rodriguez
85'
Trener
Zinedine Zidane

Real Madrid u ovom susretu nije bio niti sjena onog Real Madrida koji je u El Clasicu slavio na Camp Nouu. Skroman nastup gostiju, dosta ispod mogućnosti protiv protivnika koji nije pokazao nikakav strah ili respekt i odlično se nosio s višestruko skupljim i uglednijim gostima.

Moglo je početi sjajno za goste s obzirom da je već u drugoj minuti lopta bila u mreži gdje ju je poslao Cristiano Ronaldo, ali dosuđeno je zaleđe i pogodak nije priznat.

U 15. minuti Karim Benzema imao je priliku, ali obranio je Benaglio, odbijena lopta došla je do Balea koji je pucao pokraj gola.

Nakon što su gosti propustili tu priliku, stigla je kazna. U 17. minuti u kaznenom prostoru Wolfsburga došlo je do kontakta između Casemira i Andrea Schürrlea, njemački reprezentativac završio je na travnjaku, a Rocchi je dosudio kazneni udarac. Iskoristio ga je Ricardo Rodriguez za neočekivano vodstvo Wolfsburga.

Tek što su se gosti počeli oporavljati od primljenog pogotka, Wolfsburg je zabio i drugi gol. Henrique je odlično ubacio s desne strane, u sredini je bio Maximilian Arnold i kaznio lošu reakciju obrane te pogodio za 2:0.

Još malo loših vijesti za Real Madrid uslijedio je u završnici prvog poluvremena, iz igre je morao zbog ozljede Benzema, a zamijenio ga je Jese.

U drugom dijelu Real Madrid imao je inicijativu i pokušavao doći do pogotka, ali nije igrao dobro i vrlo teško stvarao je pravi pritisak.

Wolfsburg je čak mogao i povećati prednost, u 69. minuti Henrique je ponovno sjajno ubacio u sredinu, ovaj put za Schürrlea koji iz dobre pozicije nije bio precizan.

Najbolju priliku za Real Madrid imao je Ronaldo kojem je Benaglio odlično obranio pokušaj iskosa u 73. minuti, a na kraju je Navas spašavao Madriđane nakon vrlo dobrog pokušaja Krusea.

Puno angažiraniji i raspoloženiji Wolfsburg tako dolazi do pobjede i stavlja Real Madrid u velike probleme. Puno nervoze, pogrešaka, bezidejnosti, a nije se istaknuo niti Luka Modrić koji je zamijenjen u 64. minuti kada je ušao Isco, no niti on nije donio nekakav pomak.

Liga prvaka

četvrtfinale - prve utakmice

Barcelona2:1Atlético Madrid
Bayern1:0Benfica
PSG2:2Manchester City
Wolfsburg2:0Real Madrid

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2016. u 09:01
    Drago mi je za tim šupcima napuhanima pokazali mada ce real proći skrumpirat ce se nekako uvijek se veliki klubovi provuku kao i bayern protiv juventusa
    Obrisan korisnik