Liga prvaka, skupina H, 1. kolo, 14.09.2016, 20:45 h
Juventus
Juventus 0:0 Sevilla
Sevilla

VIDEO: Juventus nije uspio slomiti otpor Seville

Branimir Korać • srijeda, 14.09.2016.
VIDEO: Juventus nije uspio slomiti otpor Seville
Foto: EPA

Juventus je u Torinu ugostio Sevillu i nije uspio doći do pobjede. U susretu bez pogodaka gosti su bili najvećim dijelom susreta prilično bezopasni, ali nisu Juventusu dozvolili pogodak...

Juventus bez Marija Mandžukića i Marka Pjace u prvih 11 ugostio je Sevillu i tražio tri boda za dobar početak nastupa u Ligi prvaka. Međutim nije išlo glatko, gosti su se pokazali kao vrlo čvrst protivnik koji je ostavljao malo prostora Juventusu.

Individualnom kvalitetom Juventus je ipak stvorio dovoljno prilika, ali realizacija je potpuno zakazala i Allegrijeva momčad morala se na kraju zadovoljiti remijem bez pogodaka.

Prvu priliku na susretu imao je Khedira koji se izborio za prostor u 16 metara, ali završnica nije bila dobra i pucao je pokraj gola.

Do kraja prvog dijela vodila se šahovska bitka na sredini terena, svaka momčad tražila je priliku za dolazak do gola, Juventus je nešto lakše dolazio do pokušaja, ali nije stvorio opasniju priliku.

Nakon sat vremena igre odlična prilika za domaćina. Higuain je nakon sjajnog ubačaja Danija Alvesa pucao glavom, no lopta je pogodila gredu.

U sudačkoj nadoknadi dosta uzbuđenja. Prvo je Sandro pucao nakon ubačaja Khedire, ali Rico je obranio da bi odmah nakon toga u 16 metara srušen Marko Pjaca, ali sudac Aytekin nije ništa dosudio.

Ostalo je 0:0, Sampaoli dolazi do vrijednog boda. Pjaca je ušao "u svom vremenu" u 86. minuti umjesto vrlo lošeg Dybale dok je Mandžukić ostao na klupi.

Liga prvaka, skupina H

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Lyon3:0Dinamo
Juventus0:0Sevilla
1Juventus 611:2+914
2Sevilla 67:3+411
3Lyon 65:3+28
4Dinamo 60:15-150

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.09.2016. u 07:18
    Sramota doveli Pjacu kao pojacanje i odmah na klupu, pa to je nevjerojatno ti treneri su zbilja idioti teski, bjezi Pjaca sto prije da te ne zadesi sudbina Kramarica, isto vrijedi i za Roga koliko su samo nasih igraca unistili ti inozemni treneri.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2016. u 23:21
    Pjaca dobiva PREMALO šansa, u tih 5-10 minuta postoji mogućnost da uopće neće dotaknuti loptu. Preperspektivan igrač da sjedi na klupi, i šugava taktika sa samo 2 prava ofanzivna igrača
    Obrisan korisnik