Košarka

VIDEO: Bogdanović dvoznamenkast, težak poraz Netsa protiv Celticsa

Branimir Korać • utorak, 18.10.2016.
VIDEO: Bogdanović dvoznamenkast, težak poraz Netsa protiv Celticsa
Foto: EPA

NBA predsezona polako se bliži kraju i klubovi odrađuju posljednje prijateljske utakmice. Noćas je nastupio Bojan Bogdanović s Netsima, ubacio je 11 poena, ali postava s kojom je igrao, nije briljirala...

I drugi put u ovoj predsezoni Boston Celticsi svladali su Brooklyn Netse. Ovaj put Netsi su pregaženi u Bostonu gdje je domaćin slavio sa 120:99, a prevagu su donijeli igrači s klupe.

Igrači koji su odrađivali glavninu posla s klupe kod Netsa, padali su u veliki zaostatak pa su tako na primjer Netsi s Bojanom Bogdanovićem na parketu zaostajali čak 35 poena, a igrao je tek 22 minute Bogdanović je za to vrijeme ubacio 12 poena (4/7 za dva, 1/4 za tri) uz dva skoka i dvije asistencije.

Potencijalni hrvatski reprezentativac Justin Hamilton krenuo je u petorci Netsa i igrao 19 minuta te ubacio osam poena (1/2 za dva, 2/2 za tri) uz dva skoka.

Visok poraz upisali su i Bucksi koji su gostovali u Detroitu i vodili na odmoru da bi u nastavku potpuno pali te drugo poluvrijeme izgubili sa 62:30.

U sastavu Bucksa nije bilo Tonyja Snella koji je tek došao u razmjeni za Michaela Carter-Williamsa, Snell se još uvijek oporavlja od ozljede lijevog zgloba, ali ne bi trebao duže pauzirati.

Hornetsi su u Chicagu slavili u produžetku nakon što ga je tricom izborio Jerian Grant, Kemba Walker i Nicolas Batum pokušali su donijeti pobjedu gostima u 48 minuta, ali nisu pogodili.

NBA:
Boston Celtics - Brooklyn Nets 120:99 (Isaiah Thomas 19p / Sean Kilpatrick 15p)
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 102:78 (Kentavious Caldwell-Pope 23p, 5sk, 5as / Giannis Antetokounmpo 21p, 6sk)
Chicago Bulls - Charlotte Hornets 104:108 produžetak (Jimmy Butler 15p / Marco Belinelli 14p)
Utah Jazz - Los Angeles Clippers 104:78 (Rudy Gobert 17p, 10sk / Austin Rivers 15p, 5sk)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!