Rukomet

Domagoj Duvnjak ponovno kandidat za igrača godine u izboru IHF-a

Mihaela Bradovski • četvrtak, 23.02.2017.
Domagoj Duvnjak ponovno kandidat za igrača godine u izboru IHF-a
Foto: EPA

IHF je objavio kandidate za najboljeg igrača i igračicu te trenera u prošloj godini. U užem izboru je i hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak...

IHF tradicionalno objavljuje imena kandidata za najbolje u godini ranije, a među onima koji su u najužem krugu za najboljeg igrača u 2016. godini još jednom je Domagoj Duvnjak.

Nositelj igre Kiela i hrvatske reprezentacije tako je dobio veliko priznanje samim ulaskom u krug odabranih.

Osim Duvnjaka, u konkurenciji su francuski reprezentativac i član PSG-a Nikola Karabatić, njegov suigrač i danski reprezentativac Mikkel Hansen, norveški reprezentativac iz Aalborga Sander Sagosen te njemački vratar iz Kiela Andreas Wolff.

U konkurenciji rukometašica za naslov najbolje konkuriraju Nora Mork, Cristina Neagu, Nycke Groot, Isabelle Gullden i Kari Grimsbo.

Među petoricom kandidata za najboljeg trenera muškog sastava nalazi se i Veselin Vujović koji je u 2016. godini vodio PPD Zagreb i Sloveniju, a konkurencija su mu Christian Berge, Gudmundur Gudmundsson, Didier Dinart i Dagur Sigurdsson.

U konkurenciji za najboljeg trenera ženskog sastava nalaze se Thorir Hergeirsson, Olivier Krumbholz, Evgenij Trefilov, Henk Groener, Kim Rasmussen.

Glasovanje za najboljeg igrača i igračicu te za najbolje trenere omogućeno je na stranicama IHF-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!