Nogomet

Matjaž Kek nakon pobjede nad Osijekom: "S puno toga sam zadovoljan"

Dario Dodić • četvrtak, 02.03.2017.
Matjaž Kek nakon pobjede nad Osijekom: "S puno toga sam zadovoljan"
Foto: FaH

Nogometaši Rijeke napravili su veliki korak prema finalu Kupa pobjedom 3:1 protiv Osijeka na Rujevici. Trener Rijeke Matjaž Kek zadovoljan je viđenim, ali kaže da još ništa nije gotovo, Osijek je moćna ekipa...

"Došli smo do svog prvog cilja u ovom dvoboju, pobijedili smo, imamo prednost pred uzvrat, ali kako sam već rekao pobjednik ovog dvoboja će se riješiti tek poslije utakmice u Osijeku. Normalno da veseli povratak na Rujevicu, ona pozitivna, dobra atmosfera", započeo je komentar Rijekine pobjede domaći trener Matjaž Kek.

"Krećemo s regeneracijom i pripremom za utakmicu protiv Lokomotive. Baš su nam sportski sredili taj termin i sigurno da ćemo morati napraviti sve da u pripremi za utakmicu koja nas čeka za tri dana budemo na željenom nivou", bocnuo je Slovenac.

"Mislim da smo u nekim dijelovima utakmice igrali prepoznat nogomet, šteta što smo primili taj gol, ali dobro, greške su sastavni dio nogometa. Rekao sam, još se kod pojedinaca vidio trag utakmice u Zaprešiću i tog teškog terena tako da sad moramo sve napraviti da se rekuperiramo", dodao je.

"S puno toga sam zadovoljan, Osijek je ipak moćna ekipa, vrlo su se koncentrirano postavili u defenzivnom bloku, mi smo to uspijevali probijati, doveli Marija Gavranovića u situacije gdje je on killer, gdje zna. Utakmicu zaboravljamo do uzvrata, sva koncentracija je pred nama za sljedeću utakmicu protiv Lokomotive", zaključio je Kek.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!