Nogomet

Mario Pašalić: "Nemam nikakav odnos s izbornikom, ali ima još dosta do Rusije"

Sportnet • subota, 18.03.2017.
Mario Pašalić: "Nemam nikakav odnos s izbornikom, ali ima još dosta do Rusije"
Foto: EPA

Mario Pašalić uživa u sjajnoj sezoni u Milanu. Iako ne zna što će njegov matični klub Chelsea odlučiti nakon sezone kaže da mu je super u Italiji. Progovorio je za RTL i o situaciji s reprezentacijom, kao i o svojoj najvećoj ljubavi, Hajduku...

"Kada je došao poziv Milana mislim da nije trebalo puno razmišljati jer kakav god da je Milan zadnjih godina, u kakvoj god je krizi što se tiče europskih rezultata, svi i dalje očekuju velike rezultate. I dalje je to klub, klubina. Sad sam tu i stvarno sam sretan i zadovoljan kako se stvari razvijaju."

Na pitanje bi li volio ostati u Milanu rekao je: "Pa vidjet ćemo što će se dogoditi, meni je zasad super, igram standardno, ne mogu se požaliti na ništa, stvarno. Ali, pitanje što će Chelsea reći, što oni žele i poslije toga što Milan želi i onda ćemo na osnovu toga donijeti zaključke nakon sezone."

Kakvi su tvoji odnosi s izbornikom, gdje te on vidi, je li se čujete?

"Pa nemamo nekakav odnos, ne čujemo se, ne znam, nije me kontaktirao, ali on najbolje vidi i najbolje zna što mu treba za reprezentaciju tako da što god bude, bit će i želim mu svu sreću."

"Sigurno da svakom predstavlja zadovoljstvo igrati za reprezentaciju, braniti boje svoje države na velikom natjecanju pogotovo i vidjet ćemo, ima još dosta do Rusije i samo igrama na terenu mogu zaslužiti to."

O Hajduku: "Čim sam ušao na Poljud, ja sam ga odsanjao tako da je za mene i dalje Hajduk broj jedan. Žao mi je što sam ranije otišao iz Hajduka, ja sam priželjkivao ostanak, ali u klubu je bila takva situacija da praktički da sam ostao kad se Chelsea zainteresirao za mene, da se mogao staviti ključ u bravu. U Hajduka sam imao broj 8, ali kad sam ovdje došao, bio je zauzet i onda sam gledao ostale brojeve. Nije baš bilo zanimljivih. Računam, Milan je nešto posebno, poseban klub, htio sam i neki poseban broj kasnije, jednog dana da imam uspomenu i eto tako sam odabrao 80."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Torca-Dubrava22.07.2017. u 16:31
    sretno Mario....valjda je došao trenutak.... ..zaigrat za prvaka... .......živio
    Torca-Dubrava