Zimski sportovi

Još jedna pobjeda Medvjeda protiv momčadi iz vrha, u Ledenoj pao i Innsbruck

Branimir Korać • petak, 27.10.2017.
Još jedna pobjeda Medvjeda protiv momčadi iz vrha, u Ledenoj pao i Innsbruck
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka stigli su do sedme pobjede u EBEL-u i tako su skočili na sedmo mjesto na ljestvici. Nakon vodeće Vienne, u Zagrebu je srušen i trećeplasirani Innsbruck...

Još jedan dobar nastup Medveščaka u EBEL-u i još jedna vrijedna pobjeda. Uzvratili su Medvjedi Innsbrucku za 3:1 poraz od prije mjesec dana, uzvratili su istom mjerom i slavili istim rezultatom u svojoj dvorani.

Glavninu posla Medveščak je odradio u prvoj i početkom druge dionice nakon čega je uslijedio snažni pritisak Austrijanaca, ali nisu uspjeli zakomplicirati dvoboj. Tek su smanjili na 3:1, no više od toga nisu mogli, vratar Kevin Poulin briljirao je na golu Medveščaka.

Sredinom prve dionice u razmaku od samo dvije minute Medveščak je postigao dva pogotka i krenuo prema pobjedi. Prvi je zabio Samson Mahbod u osmoj minuti, a dvije minute kasnije Sondre Olden povisio je na 2:0.

Kada je u trećoj minuti druge dionice Tero Koskiranta podignuo na 3:0, gosti su shvatili da je vrag odnio šalu i žestoko su pritisnuli. Do kraja susreta imali su čak 36 udaraca na gol, no samo je Andrew Clark sredinom treće dionice bio precizan za konačnih 3:1.

Medvjede je ova pobjeda dovela do sedme pozicije, imaju isti broj bodova kao šestoplasirani Salzburg, ali i utakmicu manje.

U sljedećem susretu Medveščak 31. listopada ugošćuje Znojmo koji je s utakmicom više i dva boda više trenutno na petoj poziciji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!