Nogomet

VIDEO: Tottenham ponizio Real Madrid i osigurao osminu finala, Ciprani šokirali Borussiju

Branimir Korać • srijeda, 01.11.2017.
VIDEO: Tottenham ponizio Real Madrid i osigurao osminu finala, Ciprani šokirali Borussiju
Foto: EPA

Vrlo zanimljivo bilo je u skupini H gdje je Real Madrid gostovao kod Tottenhama i upisao težak poraz. Malo je Madriđane ipak oraspoložio veliki kiks dortmundske Borussije...

Skupina G

Porto - RB Leipzig 3:1 - 1:0 Hector Herrera (13.), 1:1 Timo Werner (48.), 2:1 Danilo Pereira (62.), 3:1 Maximiliano Pereira (93.)

Porto si je popravio šanse za osminu finala Lige prvaka pobjedom protiv RB Leipziga 3:1. Domaćin je na kraju zasluženo slavio, odigrao vrlo dobru utakmicu i stigao do druge pobjede.

Domaćin je rano stigao do vodstva, već u 13. minuti put do mreže Leipziga pronašao je Hector Herrera koji je nakon ubačaja iz kornera, velike gužve i odbijanja, bio najprisebniji i poslao loptu u gol.

U drugom dijelu gostima su trebale samo dvije minute za poravnanje. Donio ga je Timo Werner, igrač koji je na poluvremenu ušao u igru i pokazao da je trebao igrati od prve minute.

Porto se uspio oporaviti i prvo je u 62. minuti golom Danila vratio prednost na svoju stranu da bi točku na i na samom kraju susreta stavio Maxi Perreira.

Skupina H

Tottenham - Real Madrid 3:1 - 1:0 Dele Alli (27.), 2:0 Dele Alli (56.), 3:0 Christian Eriksen (66.), 3:1 Cristiano Ronaldo (80.)

Real Madrid je podbacio na Wembleyju i upisao glatki poraz. Puno ubojitiji i konkretniji Tottenham zasluženo je slavio s 3:1. Dok su Madriđani komplicirali i nisu igrali dobro, Tottenham je koristio svoje prilike.

Poveo je u 27. minuti kada je Trippier ubacio s desne strane, a Dele Alli bio na lopti brži od Nacha Rodrigueza i poslao je iza leđa Casille.

Ako je netko i vjerovao da će Madriđani zaigrati bolje u drugom dijelu i okrenuti rezultat, vrlo brzo je razuvjeren. Prvo je u 56. Alli još jednom prevario Casillu, ovaj put uz pomoć Ramosa od kojeg se lopta odbila da bi u 65. minuti pobjegao Eriksen i povisio na 3:0.

U završnici susreta Cristiano Ronaldo samo je smanjio na 3:1. Luka Modrić igrao je do 81. minute.

S ova tri boda Tottenham je osigurao osminu finala Lige prvaka.

Borussia Dortmund - APOEL 1:1 - 1:0 Raphael Guerreiro (29.), 1:1 Mickael Pote (52.)

Dobra vijest za Real Madrid barem je veliki kiks dortmundske Borussije koja je odigrala samo 1:1 s Apoelom i tako stigla tek do drugog boda i sigurnije je da će se s Cipranima boriti za treće mjesto.

Borussia je bila apsolutno bolji i dominantniji protivnik, ali realizacija je bila katastrofalna. Dodajmo tu i odličnu večer vratara Pereza i Ciprani odnose veliki bod.

Domaćin je stigao do vodstva u 29. minuti golom Raphaela Guerreira nakon krasne asistencije Shinjija Kagawe, a prednost su držali sve do 51. minute kada APOEL poravnava preko Mickaela Potea lijepim pogotkom iz okreta.

Liga prvaka, skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Bešiktaš1:1Monaco
Porto3:1RB Leipzig
1Bešiktaš 611:5+614
2Porto 615:10+510
3RB Leipzig 610:11-17
4Monaco 66:16-102

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • qvestor02.11.2017. u 13:05
    Vec ranije sam napisao da je Real zreo za remont, ali tu su Psg, Man City pa i kineski klubovi koji mogu novčano konkurirat Realu pa će baš biti zanimljivo vidjeti koje će to zvijezde Real dovesti
    qvestor
  • Obrisan korisnik02.11.2017. u 05:45
    O kako mi je drago da su natamburali ove razmazene zvijezde..
    Obrisan korisnik