Košarka

Cleveland Cavaliersi poslali Antu Žižića u G-League

Branimir Korać • ponedjeljak, 20.11.2017.
Cleveland Cavaliersi poslali Antu Žižića u G-League
Foto: FaH

Dan nakon što je Ivica Zubac vraćen iz G-League u roster Lakersa, Ante Žižić prebačen je u razvojnu ligu. Cleveland Cavaliersi poslali su Žižića u Canton Charge...

Prilagodba Ante Žižića na NBA ligu i način igranja ne ide najidealnije i u Cleveland Cavaliersima nije dobio previše prilika. No ono što je odigrao, bilo je očito da se još uvijek ne snalazi najbolje i Tyronn Lue, unatoč ozljedi Tristana Thompsona, odlučio se za druge opcije.

Žižiću su nasušno potrebne minute, a do njih će doći u Canton Chargeu, podružnici Cleveland Cavaliersa u G-League, razvojnoj ligi u kojoj je dvije utakmice prošlog tjedna odradio Ivica Zubac.

U Chargeu će se također morati izboriti za minute, one neće doći samo tako jer je ispred njega iskusni Kendrick Perkins koji igra startnog centra.

Žižić je u Cavsima sudjelovao u svega pet utakmica i u njima je prosječno bilježio 1.4 poen uz 1.4 skok po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vjesu20.11.2017. u 19:14
    Da se razumijemo, ja nasim mladim deckima zelim sve najbolje u NBA ali se opet pokazuje, da su igraci kao Zizic ili Zubac jako lose savjetovani sa svih strana. Oni se odlucili na trening u klubu umjesto natjecateljski tekmi u repki. Takvo razmisljanje mi nikad nece biti jasno ni sa strane NBA... [više na forumu]
    vjesu
  • tomahawk9220.11.2017. u 14:04
    nek ga brato vrati iz nba, fali u mzt-u centar
    tomahawk92