Liga prvaka, skupina A, 5. kolo, 22.11.2017, 18:00 h
CSKA Moskva
CSKA Moskva 2:0 Benfica
Benfica

VIDEO: Benfica i dalje ostaje bez bodova, CSKA stigao do treće pobjede

Petar Jenjić • srijeda, 22.11.2017.
VIDEO: Benfica i dalje ostaje bez bodova, CSKA stigao do treće pobjede
Foto: EPA

U prvom susretu petog kola Lige prvaka u skupini A nogometaši moskovskog CSKA na domaćem su terenu s 2:0 bili bolji od Benfice i tako je ostavili bez šanse za nastavak europske sezone...

Bez svih šansi u europsko proljeće ostala je Benfica koja je u susretu petog kola Lige prvaka poražena na gostovanju kod moskovskog CSKA koji je slavio s 2:0.

Ruskoj momčadi bio je dovoljan po jedan pogodak u svakom poluvremenu za treću pobjedu u sezoni i dolazak na drugo mjesto s devet bodova. S druge strane, Benfica je ostala posljednja bez ijednog boda.

Domaćin je došao do vodstva u 13. minuti, Bibras Natcho je krasno proigrao Georgija Ščenikova koji utrčava u kazneni prostor i iz blizine matira protivničkog čuvara mreže. Iz usporene snimke moglo se vidjeti kako je u trenutku proigravanja strijelac bio malo ispred obrane portugalske obrane.

Na drugi pogodak čekalo se drugo poluvrijeme, točnije 56. minuta kada je domaćin podebljao vodstvo. Vitinho je u kaznenom prostoru odlučio proigrati suigrača u boljoj poziciji, no njegovo dodavanje nesretno je u vlastitu mrežu skrenuo Jardel.

Iako je Benfica u ostatku utakmice pokušavala napasti i ugroziti protivnički gol, sve je ostalo na slabim prilikama i bez veće opasnosti po gol ruske momčadi.

Skupina A:
CSKA Moskva - Benfica 2:0

Liga prvaka, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

5. kolo

CSKA Moskva2:0Benfica
Basel1:0Manchester United
1Manchester United 612:3+915
2Basel 611:5+612
3CSKA Moskva 68:10-29
4Benfica 61:14-130

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!