Košarka

Lakersi gube strpljenje s LaVarom Ballom i uvode restrikcije za medije

Branimir Korać • ponedjeljak, 04.12.2017.
Lakersi gube strpljenje s LaVarom Ballom i uvode restrikcije za medije
Foto: EPA

Kontroverzni i prilično naporni otac Lonza Balla, LaVar, dosadio je i Lakersima koji uvođenjem određenih restrikcija za medije pokušavaju smanjiti broj njegovih komentara...

Lonzo Ball je sjajan igrač i veliki potencijal, međutim previše ljudi gleda ga kroz prizmu oca LaVara koji mu nimalo ne pomaže svojim prečesto teško shvatljivim opservacijama.

Lakersima je dosadilo njegovo pametovanje, kritiziranje i guranje u prvi plan te su odlučili barem u dvorani spriječiti njegove izjave za medije.

Prema novom pravilu LaVar Ball i ostali članovi obitelji te prijatelji igrača koji su dobili posebne propusnice, neće smjeti napuštati svoj dio tribine te dolaziti do parketa, a medijima je odsad strogo zabranjeno prilaziti tom dijelu.

Ball je bio česta meta medijima željnih ekskluziva i senzacija pa su ga tako vrlo često intervjuirali za vrijeme susreta gdje bi on uredno kritizirao Lakerse zbog Lonzove uloge na parketu ili odlaska na klupu.

Tako će barem djelomično smanjiti LaVarovo prisustvo u medijima, međutim ništa neće spriječiti Balla starijeg da i dalje u "slobodno vrijeme" "prosipa bisere".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!