Košarka

Hornacek o Hardawayu: "Za dva tjedna ćemo znati više"; Porzingis: "Nije to dobro za nas"

Petar Jenjić • četvrtak, 07.12.2017.
Hornacek o Hardawayu: "Za dva tjedna ćemo znati više"; Porzingis: "Nije to dobro za nas"
Foto: EPA

New York Knicksi će još barem dva tjedna biti bez Tima Hardawaya Jr., a trener momčadi Jeff Hornacek istaknuo je kako će spomenuti igrač za 14 dana na ponovne preglede i tada će znati kada će se vratiti na teren. Kristaps Porzingis dodao je kako momčad mora pronaći način da i bez njega nastavi s pobjedama...

Kristaps Porzingis vratio se u sastav New York Knicksa nakon dvije propuštene utakmice, a njegova momčad noćas je na svom terenu svladala Memphis Grizzliese 99:88.

Latvijac je ubacio 18 poena, odigravši i jako dobru obranu u reketu: "Osjećao sam se jako dobro, obično se vrlo brzo oporavim od lakših ozljeda. Radio sam tretmane tri puta dnevno, bilo je jako naporno jer sam se želio što prije vratiti i na kraju se isplatilo.", kazao je nakon utakmice.

Iako u sastavu Knicksa još neko vrijeme neće biti Tima Hardawaya Jr. zbog ozljede, Porzingis tvrdi kako mogu pronaći način da nastave pobjeđivati i u vremenu koje dolazi.

"Nije to dobro za nas i drugi igrači će se morati puno više iskazati. Nadam se da će se Tim vratiti što prije, ali isto tako mora biti siguran da je potpuno zdrav prije nego zakorači na teren", nastavio je Latvijac.

Američkog košarkaša u sastavu sigurno neće biti dva tjedna, a u gorem slučaju više od dva mjeseca. Potvrdio je to i trener Jeff Hornacek: "Za dva tjedna znat ćemo više, hoće li se vratiti ili ne. Ovo je košarka, Tim je jedan od naših najboljih igrača i nadamo se da ćemo ga što prije vidjeti na terenu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!