Rukomet

Vori i Gojun završili s nastupom na Europskom prvenstvu

Mihaela Bradovski • četvrtak, 25.01.2018.
Vori i Gojun završili s nastupom na Europskom prvenstvu
Foto: FaH

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar povukao je i preostale dvije izmjene na koje ima pravo pa će tako na hrvatskom oproštaju od Europskog prvenstva zaigrati Tin Kontrec i Halil Jaganjac...

Hrvatska u petak od 15:30 igra susret protiv Češke, bit će to dvoboj za peto mjesto i ujedno oproštaj hrvatske reprezentacije od ovog Europskog prvenstva.

U tom susretu Lino Červar neće koristiti usluge Jakova Gojuna i Igora Vorija, a umjesto njih u momčad ulaze Halil Jaganjac i Tin Kontrec.

Za očekivati je da će obojica dobiti priliku i tako upisati barem jedan nastup na Europskom prvenstvu. Jaganjac je velika nada hrvatskog rukometa koja trenutno nastupa za Metalurg iz Skoplja dok je Kontrec često ime u krugu reprezentacije, no ovdje su prednost dobili Vori, Marino Marić i Željko Musa.

Osim susreta između Hrvatske i Češke, sutra su na rasporedu i polufinala pa će tako Francuska igrati protiv Španjolske od 18 sati, a Danska protiv Švedske od 20:30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tomahawk9225.01.2018. u 21:43
    svaka čast,nadam se da i gojun leti za stalno iz repke. velika stvar što će priliku dobit jaganjac,još moramo izmislit desnog beka(valjalo bi probat sa ivićem,butorcem). a za ovog panja kontreca nzm koga gura,da i on de tambura gopčevu kćer
    tomahawk92