Košarka

VIDEO: Ivica "ZuBlocka" Zubac briljirao protiv Dukana i društva, slab nastup Žižića

Dario Dodić • subota, 27.01.2018.
VIDEO: Ivica "ZuBlocka" Zubac briljirao protiv Dukana i društva, slab nastup Žižića

Trojica Hrvata nastupala su sinoć na parketima NBA razvojne lige, uvjerljivo najbolju partiju pružio je Ivica Zubac sa svojim South Bay Lakersima...

Los Angeles Lakersi su još jednom ove sezone poslali Ivicu Zupca u NBA G-League, što je hrvatski centar iskoristio kako bi još jednom potvrdio dominaciju u razvojnoj NBA ligi. Ivica je bio prvo ime South Bay Lakersa u pobjedi 129:116 protiv Windy City Bullsa.

Popularni "ZuBlocka" na parketu je proveo 29 minuta i za to vrijeme ubacio 25 koševa (7/8 za 1, 9/14 za 2), uz osam skokova, dvije asistencije i čak pet blokada. 19 je koševa dodao V.J. Beachem.

Najbolji kod Bullsa bio je Antonio Blakeney s 42 koša i osam skokova. 22 minute je u dresu Bullsa dobio Duje Dukan, utakmicu je završio s osam poena (1/2 za 1, 2/4 za 2, 1/3 za 3) i jednim skokom.

Za filijalu Cleveland Cavaliersa, Canton Charge, zaigrao je Ante Žižić. Charge je sa 103:97 svladao Lakeland Magic na svom parketu, a Ante je ušao s klupe i u 20 minuta provedenih na parketu upisao deset poena (2/5 za 1, 4/8 za 2), dva skoka i ukradenu loptu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!