Košarka

Radoševićev Brose poveo u seriji protiv Zubčićevog Bonna

Branimir Korać • ponedjeljak, 07.05.2018.
Radoševićev Brose poveo u seriji protiv Zubčićevog Bonna
Foto: EPA

U prvom susretu četvrtfinala njemačkog doigravanja Brose je na svom parketu lakoćom stigao do pobjede protiv Telekom Bonna i tako poveo u seriji...

Dvojica članova one sjajne mlade hrvatske reprezentacije danas su miljama udaljeni od seniorske reprezentacije. Leon Radošević niti nema želju za nastupom, a posljednja dva poziva odbio je i Tomislav Zubčić koji si je tako prilično kompromitirao poziciju među reprezentativcima.

Obojica danas igraju u Njemačkoj i protivnici su u četvrtfinalu njemačkog doigravanja. U prvoj utakmici uspješniji je bio Radošević koji je s Broseom stigao do pobjede protiv Telekom Bonna 87:74.

Dvoboj je odlučen u posljednjoj dionici u kojoj se Brose potpuno odvojio i na kraju slavio s dvoznamenkastom razlikom uz odličnu tricu 11/19 u odnosu na vrlo lošu Telekomovu 4/20.

Dorell Wright predvodio je Brose s 24 poena, Augustine Rubit dodao je 16 poena i pet skokova, a Radošević za 25 minuta ubacio je sedam poena (2/5 za dva, 2/4 slobodna) uz sedam skokova.

Kod Bonna po 14 poena ubacili su Julian Gamble (šest skokova) i Josh Mayo. Zubčić je za 20 minuta upisao sedam poena (2/4 za dva, 1/2 za tri).

BBL, četvrtfinale:
Brose Bamberg - Telekom Bonn 87:74 (1-0)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!