Nogomet

Gallas: "Martial je ranije propustio svoju priliku za Rusiju"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 28.05.2018.
Gallas: "Martial je ranije propustio svoju priliku za Rusiju"
Foto: EPA

Prema riječima nekadašnjeg francuskog reprezentativca Williama Gallasa, Anthony Martial ranije je propustio svoju priliku za odlazak na Svjetsko prvenstvo jer za biti u momčadi koja putuje u Rusiju igrač treba imati konstantu kroz cijelu sezone, bez prevelikih uspona i padova...

Član Manchester Uniteda Anthony Martial izostavljen je s popisa od 23 igrača francuskog izbornika Didiera Deschampsa. Kako tvrdi nekadašnji francuski reprezentativac William Gallas, za to može kriviti samo sebe.

"Nije mi žao jer mislim da je imao dovoljno prilika. Bio je u momčadi dovoljno puta ranije, mislim da je svoju šansu za odlazak na Svjetsko prvenstvo propustio. Nije igrao dobro cijele sezone, a za otići na Prvenstvo, morate biti konstantno dobri, ne smije biti previše uspona i padova. I dalje je mlad i može naučiti, kvalitetu ima i šteta je za njega", kazao je Gallas za Goal.

Od debija 2015. godine Martial je nastupio za Francusku 18 puta i bio dio momčadi koja je prije dvije godine igrala finale Europskog prvenstva. Od dolaska Alexisa Sancheza na Old Trafford započeo je tek četiri premierligaške utakmice, u razdoblju od veljače do svibnja.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!