Nogomet

Kramarić i Lovren: "Prvo poluvrijeme bilo je dobro, pokazali smo da možemo"

Branimir Korać • nedjelja, 03.06.2018.
Kramarić i Lovren: "Prvo poluvrijeme bilo je dobro, pokazali smo da možemo"
Foto: FaH

Andrej Kramarić i Dejan Lovren nakon poraza od Brazila ostali su optimisti i vjeruju kako je Hrvatska pokazala da može igrati ravnopravno s jednim od glavnih favorita za osvajanje titule svjetskog prvaka...

Tijekom prvog poluvremena Andrej Kramarić bio je dosta živ, trudio se i tražio prilike, no nedostajalo je malo više mirnoće kako bi ušao u pravu šansu.

"Superteška utakmica, s druge strane stajali su redom Top igrači. Mi smo odigrali odlično prvo poluvrijeme, možda smo tu mogli i nešto zabiti, a svakako nam nije bio potreban taj zadnji pogodak koji dodatno kvari dojam. Međutim bila je ovo dobra i korisna utakmica, pokazali smo da možemo i bez obzira na rezultat imamo nadu."

Dobru utakmicu odigrao je Dejan Lovren koji je nastupio na svom Anfieldu u dresu hrvatske reprezentacije. Lovren je odradio dobru utakmicu, posebno u prvom poluvremenu kada je uštopao Brazilce.

"Ovo je bio poseban osjećaj za mene, lijepo smo dočekani, tribine su bile lijepo popunjene i šteta što rezultat nije bio bolji. U prvom poluvremenu dobro smo se branili, ali nakon što smo napravili izmjene, malo smo pali. Brazil je favorit Svjetskog prvenstva, mi imamo još jednu prijateljsku utakmicu i ja sam u globalu optimist", istaknuo je Lovren za HTV.

Stoper Liverpoola ne sumnja da će Hrvatska biti spremna za početak Prvenstva i dvoboj protiv Nigerije.

"Imamo još dosta dana za pripremu, naporno ćemo raditi i uhvatiti pravu formu. Pokazat ćemo u Rusiji da možemo posao odraditi kako treba", zaključuje Lovren.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!