Nogomet

Rohr: "Razočarani smo činjenicom da smo izgubili ovu utakmicu"

Marjan Kreševac • nedjelja, 17.06.2018.
Rohr: "Razočarani smo činjenicom da smo izgubili ovu utakmicu"
Foto: FaH

Reprezentacija Nigerije na otvaranju prvenstva poražena je od Hrvatske u utakmici u kojoj se nije umiralo od ljepote, u utakmici u kojoj su se pokazale sve slabosti Nigerije posebno u fazi obrane...

Govorilo se prije susreta kako je najveći problem Nigerije igra u posljednjoj liniji što su igrači u susretu protiv Hrvatske zorno dokazali. Za lošu izvedbu kažnjeni su s dva pogotka u svojoj mreži. No usprkos tome izbornik Gernot Rohr žali zbog poraza: "Razočarani smo činjenicom da smo izgubili ovu utakmicu. Hrvatska je bila bolja momčad na terenu, mi smo se mogli vratiti u susret početkom drugog dijela kada smo izgledali jako dobro na terenu, ali onda se dogodio kazneni udarac protiv nas".

Nigerija se sada nalazi u vrlo nezgodnom položaju u pogledu plasmana u sljedeću fazu natjecanja, ali Rohr se nada da su njegovi igrači nešto naučili iz večerašnje utakmice: "Mi smo mlada momčad, momčad koja uči i nadam se da smo večeras nešto naučili i da ćemo u sljedećoj utakmici protiv Islanda izgledati puno bolje".

Sljedeća utakmica za Nigeriju je biti ili ne biti, ako žele ostati u utrci za sljedeći krug pobjeda protiv Islanda je imperativ, a s obzirom na prikazano to će biti jako teško, ako ne i nemoguće.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis17.06.2018. u 18:58
    marjane, gdje je to nigerija izgledala loše u obrani? prvi gol je posljedica dva odbijanca, rebića i mandžukića, to je nemoguće predviditi. drugi gol individualni gaf s glupim faulom. obrana im je bila čvrsta, napad je bio sterilan. međutim i dalje imaju šanse, ni island ni argentina nisu pokazali... [više na forumu]
    cameosis