Tenis

Antonio Šančić u paru s Andrejom Vasilevskim uspješan u prvom kolu Wimbledona

Jan Šneler • srijeda, 04.07.2018.
Antonio Šančić u paru s Andrejom Vasilevskim uspješan u prvom kolu Wimbledona
Foto: Kristijan Komarica

Bez većih problema, Šančić i Vasilevski svladali su Japance Daniela i Nishioku i ušli u drugo kolo Wimbledona...

Prema očekivanjima, prilično rutinski i bez izgubljenog servisa, Antonio Šančić i Andrei Vasilevski, prošli su u drugo kolo Wimbledona u konkurenciji parova. Protiv Tara Daniela i Yoshihita Nishioke bilo im je dovoljno svega sat i 28 minuta. Inače, Nishioka definitivno neće po dobrome pamtiti hrvatske tenisače i ovogodišnji Wimbledon. U prvom kolu pojedinačnog turnira izbacio ga je Marin Čilić.

S priličnom lakoćom meč su odradili Šančić i Vasilevski. U tri seta s tri breaka došli su do pobjede. U prvom setu, hrvatsko-bjeloruski par nije imao problema na svom servisu, dok su tek pri kraju seta, u osmom gemu došli do breaka i zaključili set sa 3:6. Drugi set ponudio je još manje draži.

Već u trećem gemu, Šančić i Vasilevski uzimaju servis Japancima i mirno do kraja privode ga kraju. Konačno, u trećoj dionici meča, sve je bilo jasno već na samom početku. Odmah kod prvog gema break i lagani rasplet seta, odnosno meča. Koliko su bili dominantni govori podatak da su Daniel i Nishioka u posljednjem gemu osvojili samo tri poena na servis Šančića i Vasilevskog.

U drugom kolu, Šančić i Vasilevski igrat će protiv Robina Haasea i Roberta Lindstedta koji su u prvom kolu iznenađujuće izbacili Ivana Dodiga i Rajeeva Rama.

Wimbledon, parovi (m), prvo kolo:
Šančić (Hrvatska)/Vasilevski (Bjelorusija) - Daniel (Japan)/Nishioka (Japan) 6:3 6:4 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!