Nogomet

Stones: "Kolumbija je vjerojatno najprljavija momčad protiv koje sam ikada igrao"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 05.07.2018.
Stones: "Kolumbija je vjerojatno najprljavija momčad protiv koje sam ikada igrao"
Foto: EPA

Još uvijek se ne smiruju strasti nakon dvoboja osmine finala između Engleske i Kolumbije, a engleski branič John Stones optužio je Kolumbijce da su vrlo prljavi na travnjaku...

I prije susreta znalo se da će to biti borben dvoboj, da će Kolumbija biti vrlo agresivna i glasna, a John Stones vidio ju je kao izrazito prljavu momčad koja ne bira sredstva kako doći do cilja.

"Utakmica je bila jako čudna. Kolumbija je vjerojatno najprljavija momčad protiv koje sam ikada igrao. Kada nam je dosuđen kazneni udarac okružili su suca. čak ga i odgurivali. Svi ste vidjeli i udarac glavom Barriosa, čak su i uništavali bijelu točku. Bilo je puno stvari koje su radili bez lopte, za mnoge od njih ne čujete tako često na nogometnim terenima. Mi smo pokazali karakter i nismo dopustili da nas uvuku u te svoje igrice, ponekad se dogodi da vas protivnik 'navuče na svoj teren', ali mi smo se ovdje pametno držali svog plana", kaže Stones.

Englezima su narasla krila, ambicije su sada najviše i Stones tvrdi kako mora ići na titulu prvaka svijeta.

"Od početka govorim, volio bih osvojiti naslov svjetskog prvaka, sanjam o tome. To želimo napraviti. I prije Prvenstva rekao sam da moramo imati visoko postavljen cilj jer ako budemo samo išli od utakmice do utakmice i čekali što će se dogoditi, nećemo ništa napraviti. Dugo je prošlo od posljednje titule i želimo Englesku učiniti ponosnom. Korak smo bliže tome."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!