Nogomet

Kopić nakon poraza: "Jako je loš osjećaj nakon svega"

Petar Jenjić • četvrtak, 16.08.2018.
Kopić nakon poraza: "Jako je loš osjećaj nakon svega"
Foto: FaH

Željko Kopić kazao je kako je osjećaj vrlo loš nakon ispadanja u trećem pretkolu Europske lige. Istaknuo je kako je momčad dala sve od sebe i bila nadomak cilja, ali ispala je od protivnika koji nije imao nijednu čistu situaciju...

Hajdukov trener Željko Kopić očekivano je bio razočaran nakon utakmice i ispadanja momčadi iz pretkola Europske lige. Istaknuo je kako Steaua nije napravila ništa posebno nakon primljenog pogotka, ali ipak stigla do pobjede.

"Prvo je poluvrijeme bila utakmica bez kvalitete, dosta smo griješili, u nastavku smo mijenjali i igrače i sistem te se potrudili igrati napadački. Nakon što smo zabili gol, Steaua ništa posebno nije napravila, ali je zabila gol u završnici. Kod prvog je bilo igranje rukom ruka, nije imala nijednu čistu situaciju, a druga je došla iz centaršuta. Jako je loš osjećaj nakon svega."

Iako je postigao pogodak i bio na korak do prolaska dalje, Hajduk nije uspio sačuvati remi nakon što je Said zatresao mrežu.

"Nakon izjednačujućeg pogotka fokus je bio što protivnik radi, bili smo vrlo stabilni. Igrali smo s Hamzom i Caktašem ispred zadnje linije, nisu nas doveli u veće probleme. Osjećaj je sada užasan."

Osvrnuo se Kopić i na eventualne posljedice koje bi ovakav poraz mogao donijeti.

"Sigurno je kako svaki poraz nosi nešto svoje. Što se tiče samog stožera, to su ljudi koju su profesionalci, koji daju sve za momčad. Što se tiče ekipe, atmosfera je bila vrlo pozitivna, bili smo odlučni da ostvarimo dobar rezultat. Kad stigneš nadomak cilja, sigurno je da je osjećaj loš", zaključio je Kopić.

Europska liga, kvalifikacije

3. pretkolo

Hajduk0:0FCSB
Sarpsborg1:1Rijeka
FCSB2:1Hajduk
Rijeka0:1Sarpsborg

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!