Nogomet

Nevjerojatan administrativan propust: Bordeaux zaboravio prijaviti Bašića za Europsku ligu

Branimir Korać • petak, 07.09.2018.
Nevjerojatan administrativan propust: Bordeaux zaboravio prijaviti Bašića za Europsku ligu
Foto: FaH

Bordeaux je ovog ljeta doveo u svoje redove Tomu Bašića iz splitskog Hajduka, ozbiljno je računao na njega i za Europu i prvenstvo, ali na kraju je nevjerojatnim propustom ostao bez njegove pomoći u Europi...

Toma Bašić neće ove godine više nastupati u europskim kupovima. Kada je odlazio iz Hajduka u Bordeaux vjerojatno nije mogao niti zamisliti da neće biti na Bordeauxovom popisu za Europu.

No, to se dogodilo i to ne namjerno već slučajnom pogreškom administracije francuskog kluba. Naime u Bordeauxu su previdjeli hrvatskog internacionalca i prilikom slaganja popisa za Europsku ligu, zaboravili su ga upisati.

"Žao nam je, Bašić je izostavljen s popisa administrativnom pogreškom. Do ponedjeljka navečer morali smo prijaviti igrače, ali bit će među onima koji će nastupiti u nokaut fazi Europske lige", istaknuo je predsjednik Bordeauxa Stephane Martin.

Ostali igrači koji su došli u Bordeaux ovog ljeta, uključeni su na popis. Inače, Bašić je u dresu Bordeauxa upisao dva nastupa, u posljednjih 20 minuta ušao je protiv Strasbourga u prvom i Rennesa u drugom kolu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!