Nogomet

Claudio Tapia: "Uopće nemam dvojbe oko Messijevog povratka u reprezentaciju"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.09.2018.
Claudio Tapia: "Uopće nemam dvojbe oko Messijevog povratka u reprezentaciju"
Foto: EPA

Argentinci još uvijek žive u neizvjesnosti i ne znaju hoće li se Lionel Messi vratiti u reprezentaciju ili je za njega reprezentativna karijera završena. Predsjednik Argentinskog nogometnog saveza uopće nema dvojbi...

Nakon poraza od Francuske u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, Lionel Messi uzeo je odmor od reprezentativnog dresa na neodređeno. Koliko će biti odsutan i hoće li se uopće vraćati u reprezentaciju, nema službenih potvrda.

Predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Claudio Tapia uopće nema dvojbi oko Messijeve budućnosti u reprezentaciji, uvjeren je da će se vratiti u nacionalni dres.

"Uopće ne sumnjam u njegov povratak. Morali smo mu dati vrijeme koje mu je potrebno, ali sam potpuno miran jer znam da on više od bilo koga voli nastupati u dresu reprezentacije. Ne želim govoriti o vremenu povratka, moramo pustiti neka vrijeme učini svoje te ne smijemo biti nestrpljivi", tvrdi Tapia.

Messi s reprezentacijom još nije osvojio veliki trofej iako je nastupio na četiri svjetska prvenstva i četiri Copa Americe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!