Nogomet

Jedvaj: "Meni je svejedno koju poziciju igram, ja ću na svakoj poziciji dati sve od sebe"

Branimir Korać • petak, 16.11.2018.
Jedvaj: "Meni je svejedno koju poziciju igram, ja ću na svakoj poziciji dati sve od sebe"
Foto: FaH

Tin Jedvaj hrvatski je junak pobjede protiv Španjolske, postigao je dva pogotka od kojih drugi u 93. minuti kada je već izgledalo da će susret završiti bez pobjednika...

Hrvatska je svladala Španjolsku 3:2 odličnim nastupom i pogotkom Tina Jedvaja u 93. minuti.

"Teška utakmica, znali smo da moramo pobijediti da bi imali neke šanse za prvo mjesto i prolazak skupine. Igrali smo protiv Španjolske i naravno da će takav protivnik stvoriti neke šanse, ali mislim da smo ih sveli na minimum te čestitam svim suigračima", ističe Jedvaj.

Jedvaj je s dva pogotka postao neočekivani junak, a naravno da mu je ovo najbolji nastup u reprezentativnom dresu.

"Naravno da mi je ovo najbolja utakmica, sretan sam, ali timski uspjeh mi je bitniji i da idemo u Englesku s motivom da budemo prvi u skupini. Svi u reprezentaciji polako hvatamo dobru formu, svi igramo u kontinuitetu i mislim da ćemo u nedjelju pokazati isto što i protiv Španjolske - da imamo dobar karakter i dobru ekipu."

Iako je zaigrao na posve novoj poziciji, nije mu predstavljalo problem.

"Što da radim, meni je svejedno koju poziciju igram. Ja ću na svakoj poziciji dati sve od sebe, a tako je bilo i u ovom susretu. Uvijek pružim sve od sebe, nekad je to bolje, a nekad lošije, no dajem svoj maksimum i meni je to najbitnije."

Jedvaj ne samo što je zabio dva gola za reprezentaciju, krenulo mu je i u klubu gdje je u kratko vrijeme dvaput bio strijelac.

"Dobro se osjećam, neko je dobro vrijeme za mene, ali dobro mi je to došlo nakon težih razdoblja koje sam imao. Rekao sam si što duže ću biti zdrav, to ću biti sve bolji. Uvijek sam zbog tih ozljeda bio u malom minusu, ali sada sam već evo neko vrijeme zdrav."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!