Nogomet

Modrić: "Pokazali smo ono lice Hrvatske koje smo pokazivali na Svjetskom prvenstvu"

Branimir Korać, hns.family • petak, 16.11.2018.
Modrić: "Pokazali smo ono lice Hrvatske koje smo pokazivali na Svjetskom prvenstvu"
Foto: FaH

Sa svakim susretom Luka Modrić sve više podiže formu i dolazi na razinu na kojoj ga i očekujemo. Protiv Španjolske bio je dobar i asistirao je za pogodak...

Kao što su i najavljivali prije susreta, hrvatski reprezentativci odigrali su pravu utakmicu, puno bolju nego u Elcheu kada su bili uglavnom daleko od prave forme.

"Treba reći da je Španjolska, inače fenomenalna momčad, također odigrala dobru utakmicu. Na kraju je sreća bila na našoj strani, zbog naše borbenosti i karaktera. Pokazali smo ono lice Hrvatske koje smo pokazivali na Svjetskom prvenstvu i zato moramo biti ponosni", istaknuo je kapetan Luka Modrić.

Modrić ističe kako je Hrvatska bila iznimno motivirana, posebno u ovakvoj atmosferi pred svojim navijačima.

"Naravno da smo bili motivirani, pogotovo zbog teškog poraza u Elcheu, ali pun stadion bio nam je drugi važan motiv. Takva sjajna atmosfera nas podiže, pogotovo u kritičnim fazama utakmice. Stvarno su navijači bili naš 12. igrač. Hvala im, nadali smo se takvoj podršci i vjerujem da će takva podrška sada postati tradicija."

Dosta je Hrvatska dobila i ulaskom svježih igrača s klupe koji su podigli energiju momčadi.

"Igrači koji su ušli s klupe donijeli su novu energiju, dodatnu dimenziju, i to nam treba. Pokazali su da su s pravom u reprezentaciji te će sigurno u narednim utakmicama nastaviti rasti."

Slijedi Engleska, vremena za oporavak je malo, vrlo težak protivnik i veliki ulog.

"Moramo se dobro odmoriti, brzo dolazi utakmica s Engleskom. Bit će opet jako teško protiv odličnog suparnika, ali vjerujem da ćemo skupiti snagu, te kroz pravu igru doći do rezultata koji nas vodi u sljedeću fazu natjecanja."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!