Nogomet

Delph: "Napravili smo veliki pomak u godinu dana, učinili smo naciju ponosnom"

Jan Šneler • nedjelja, 18.11.2018.
Delph: "Napravili smo veliki pomak u godinu dana, učinili smo naciju ponosnom"
Foto: FaH

Nogometaš Manchester Cityja i reprezentativac Engleske, Fabian Delph ponovio je riječi izbornika Garetha Southgatea i dodao kako se još puno toga može očekivati od ove momčadi...

Jedan od onih koji su iznenađujuće ušli u prvu postavu Engleske na današnjem ogledu protiv Hrvatske je Fabian Delph. Mnogi su očekivali da će od prve minute započeti Dele Alli, no Gareth Southgate odlučio se za Delpha i nije pogriješio. Veznjak Manchester Cityja igrao je sjajno u prvom dijelu i umalo asistirao za pogodak.

Kao i izbornik Southgate, Delph je također naglasio kako je Engleska napravila veliki skok u odnosu na situaciju u kojoj se momčad nalazila prije godinu dana. Nakon polufinala na Svjetskom prvenstvu, Englezi su sada ušli i u samu završnicu Lige nacija.

"Odličan je osjećao i slavlje je počelo. Napravili smo veliki pomak u posljednjih 12 mjeseci. Igrali smo jako dobro i uspjeli smo pobijediti Hrvatsku koja je odlična momčad. U prvom dijelu smo bili odlični i trebali smo tada sve riješiti. Mi smo mlada momčad, ali vrlo iskusna u glavama i kada su prilike došle uspjeli smo ih iskoristiti. Drago nam je da smo uspjeli proći u polufinale i učiniti ponovno naciju ponosnom", rekao je za SkySports engleski veznjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!