Košarka

JR Smith nije više u konkurenciji za nastup, Cavsi rade na razmjeni

Branimir Korać • srijeda, 21.11.2018.
JR Smith nije više u konkurenciji za nastup, Cavsi rade na razmjeni
Foto: EPA

JR Smith nije više dio momčadi Cleveland Cavaliersa. Cavsi su potvrdili kako više neće biti u konkurenciji za nastup, a organizacija će nastaviti s pokušajima razmjene u neku drugu momčad...

Neizbježno se i dogodilo. Odnosi između JR-a Smitha i čelnika Cleveland Cavaliersa narušeni su već duže vrijeme i osebujni šuter neće više biti dio ove franšize.

Smith je bio nezadovoljan još od trenutka kada je LeBron James, inače njegov blizak prijatelj, potvrdio odlazak u Los Angeles Lakerse, a sve je eskaliralo kada mu je skresana minutaža i kadaje ispao iz rotacije.

Smith je tražio trade, nakratko se vratio u rotaciju zbog problema Cavsa s ozljedama, ali jučer su iz Clevelanda poručili kako će Smith zasebno trenirati i neće biti dio momčadi.

Tome je prethodilo i Smithovo obraćanje medijima u kojima je optužio Cavse kako ne žele pobjeđivati već im je cilj gubiti utakmice i tako doći do dobre pozicije na NBA draftu.

Cavsi su kratkim priopćenjem zahvalili se Smithu i njegovoj obitelji na doprinosu u osvajanju titule 2016. godine te su poručili kako će trenirati odvojeno od momčadi dok se pokušava dogovoriti razmjena.

Inače Smith ove sezone zarađuje 14.7 milijuna dolara, a za sljedeću sezonu garantirano mu je 3.8 milijuna od 15.6.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!