Zimski sportovi

Medveščak upisao poraz, Klagenfurt odnio pobjedu iz Zagreba

Petar Jenjić • petak, 23.11.2018.
Medveščak upisao poraz, Klagenfurt odnio pobjedu iz Zagreba
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka poraženi su u novoj utakmici EBEL lige, u Ledenoj dvorani do pobjede je stigla momčad Klagenfurta koja je slavila s 4:2...

Novu utakmicu u EBEL ligi odigrali su hokejaši Medveščaka koji su na domaćem terenu poraženi od Klagenfurta sa 4:2. Bila je to druga uzastopna utakmica u Ledenoj, prije tri dana Medvjedi su bili bolji o Fehervara, dok je večeras austrijska momčad ipak bila bolja te stigla do 11. pobjede sezone. S druge strane Medveščak je na pretposljednjem mjestu na omjeru 6-13.

Tijekom prve trećine mogli smo vidjeti tek jedan pogodak koji je stigao nakon 13 minuta igre. U vodstvo su stigli gosti, a strijelac je bio Stefan Geier. Isti je igrač podebljao vodstvo nakon samo dvije minute unutar druge trećine.

Samo minutu kasnije zagrebačka je momčad smanjila zaostatak golom Toma Zanoškog, međutim, do kraja druge dionice Klagenfurt je povećao vodstvo, za 3:1 zabio je Mitch Wahl.

Pogotkom Sebastiena Sylvestrea u 45. minuti Medveščak je ponovno stigao na minimalan zaostatak, ali nešto manje od tri minute kasnije pobjedu gostujuće momčadi potvrdio je Thomas Koch.

EBEL liga:
Medveščak - Klagenfurt 2:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!