Nogomet

Club Brugge nakon tri kola napokon do pobjede

Branimir Korać • nedjelja, 02.12.2018.
Club Brugge nakon tri kola napokon do pobjede
Foto: EPA

Club Brugge upisao je pobjedu u dvoboju protiv Standard Liegea svladavši ga s 3:0. Nakon tri kola s ukupno svega jednim osvojenim bodom, Brugge je napokon došao do pobjede...

Ivan Leko stigao je s Club Bruggeom do pobjede u susretu protiv Standard Liegea slaveći s 3:0. I dok je u Ligi prvaka gurao dobro, u gostima pregazio Monaco te remizirao u Dortmundu, u belgijskom prvenstvu remizirao je s Genkom i gubio od Charleroija i Waregema.

Taj loš niz prekinut je na domaćem travnjaku protiv Standarda u susretu u kojem je Brugge dominirao i na kraju zasluženo slavio.

Domaćin je snažno krenuo u susret i pitanje pobjednika riješio je već u prvom dijelu. U sedmoj minuti Stefano Denswil načeo je mrežu Guillerma Ochoe da bi deset minuta kasnije na 2:0 povisio Emmanuel Dennis.

Dennis je ubrzo morao napustiti igru zbog ozljede, ali u 36. minuti Lekina momčad stigla je do novog gola, ovaj put preko Sofyana Amrabata.

Do kraja susreta promjena više nije bilo i Club Brugge odnio je tri vrijedna boda te uz utakmicu više zaostaje jedan bod za vodećim Genkom.

Karlo Letica i Matej Mitrović nisu dobili priliku, ostali su na klupi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!