Nogomet

Mbappe: "Istina je da Neymar nije puno trenirao, ali za takvog igrača to nije problem"

Branimir Korać • utorak, 11.12.2018.
Mbappe: "Istina je da Neymar nije puno trenirao, ali za takvog igrača to nije problem"
Foto: EPA

Pred PSG-om je važan dvoboj u borbi za prolaz u osminu finala Lige prvaka, francuski prvak gostuje u Beogradu kod Crvene zvezde. Kylian Mbappe bit će jedan od glavnih aduta Parižana u tom dvoboju...

Kylian Mbappe i Neymar odlično surađuju u PSG-u i zajedno igraju sjajno. I sam Mbappe tvrdi kako se iz dana u dan sve bolje razumiju i sve uspješnije funkcioniraju zajedno.

"Sve bolje funkcioniramo i sada se puno bolje poznajemo i razumijemo. Lako je pričati o Neymarovoj važnosti. Ne puno momčadi tako kvalitetnog igrača kao što je Neymar, on je naša velika vrijednost. Protiv Crvene zvezde vidjet će se sva njegova kvaliteta, istina je da nije puno trenirao zbog ozljede, ali za takvog igrača to nije problem", tvrdi Mbappe.

Pobjeda protiv Liverpoola u prošlom kolu puno je značila Parižanima i s njom su došli u dobru poziciju u borbi za prolaz u sljedeću fazu natjecanja.

"Utakmica protiv Liverpoola nije najbolja koju možemo odigrati. Pokazali smo u tom susretu da smo momčad koja može odigrati vrlo kvalitetno, u visokom ritmu i pod pritiskom. Na nama je da dokažemo da možemo još bolje, a uvjereni smo da možemo", tvrdi Mbappe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!