Rukomet

Ristovski: "Ne treba mi Červar da bih bio motiviran za Hrvatsku"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 13.01.2019.
Ristovski: "Ne treba mi Červar da bih bio motiviran za Hrvatsku"
Foto: EPA

Makedonija je rutinski svladala najjednostavnije protivnike u skupini, a sada joj slijede pravi ispiti protiv daleko ozbiljnijih reprezentacija...

Nakon glatkih i očekivanih pobjeda protiv Bahreina i Japana, Makedonija kreće s ozbiljnim poslom. Slijede joj Hrvatska, Španjolska i Island, tri daleko teža i kvalitetnija protivnika. Borko Ristovski nada se da će uhvatiti negdje pobjedu koja bi pomogla Makedoniji u prolazu u sljedeću fazu.

"Bili smo oprezni uoči ova dva susreta, ali na kraju su ispali rutinski, no moramo biti svjesni da ono najteže tek dolazi. Nismo napravili ništa ako izgubimo naredne tri utakmice protiv protivnika koji su puno jači od ovih prethodnih. Moramo ostati koncentrirani, cilj je jasan, moramo do nekih pobjeda u narednim susretima", ističe Ristovski, a prenosi Ekipa.

Prva na redu je Hrvatska s Linom Červarom na klupi. inače, Červar je potpuno neočekivano prekrižio Ristovskog 2017. godine kada je bio izbornik Makedonije i nije ga vodio na Svjetsko prvenstvo u Francusku.

"Ne treba mi Červar da bih bio motiviran za Hrvatsku, susret protiv takve reprezentacije motiv je sam po sebi. To je reprezentacija koja je među pet najboljih u svijetu, ima sjajne igrače i na svim natjecanjima ima najviše ambicije. Ne razmišljam o Lini Červaru i ne želim mu sreću u narednom susretu jer će biti protiv nas. No hrvatskim igračima želim najbolji mogući rezultat na kraju natjecanja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!