Košarka

Anthony Davis zatražio razmjenu: "Želi se boriti za naslov prvaka"

Branimir Korać • ponedjeljak, 28.01.2019.
Anthony Davis zatražio razmjenu: "Želi se boriti za naslov prvaka"
Foto: EPA

Anthony Davis najveće je ime koje bi moglo biti razmijenjeno do isteka prijelaznog roka u NBA ligi. Pelicansi su obaviješteni kako Davis želi napustiti klub...

Agent Anthonyja Davisa, Rich Paul, izjavio je za ESPN kako je zatražio trade iz Pelicansa i da Davis neće potpisati novi ugovor s Pelicansima.

Već neko vrijeme spominjao se potencijalni trade Davisa, Pelicansi su uporno negirali bilo kakvu opciju njegovog odlaska, ali čini se kako će ipak biti prisiljeni na to.

"Anthony želi biti razmijenjen u momčad koja konstantno pobjeđuje i bori se za naslov NBA prvaka", poručio je Paul za ESPN.

Davisova odluka uzdrmat će tržište i moguć je veliki trade već do kraja trade deadlinea. Ugovor s Pelicansima mu je u trajanju do ljeta 2020. godine kada može otići na tržište kao slobodan igra, a Pelicansi su mu mogli ponuditi produženje na pet godina uz ugovor od 240 milijuna dolara.

Ove sezone prosječno je bilježio 29.3 poena i 13.3 skokova po susretu, a nije tajna da ga želi niz momčadi, no sve glasnije spominju se LA Lakersi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • x&yzd28.01.2019. u 17:59
    Da, preci ce u Lakerse koji su momcad koja konstantno pobjedjuje i bori se za naslov prvaka.
    x&yzd