Košarka

Lakersi uključuju Zupca u trade za Anthonyja Davisa, Porzingis nije sretan u Knicksima

Branimir Korać • četvrtak, 31.01.2019.
Lakersi uključuju Zupca u trade za Anthonyja Davisa, Porzingis nije sretan u Knicksima
Foto: EPA

Anthony Davis želi napustiti New Orleans Pelicanse, a čini se i kako Kristaps Porzingis želi napustiti New York Knickse. U trade za Davisa prema predočenom scenariju bio bi uključen i Ivica Zubac...

Sve vezano uz Anthonyja Davisa vodi prema onom što se očekivalo još od prije početka sezone. Dobro upućeni NBA izvori govorili su kako će se LeBron James i Anthony Davis vrlo brzo spojiti u Lakersima i to bi se moglo i dogoditi.

LeBron je dugo hvalio Davisa, zatim je Davis odlučio da neće produžiti ugovor s Pelicansima što je priopćio Rich Paul, inače agent i Jamesa i Davisa. Nije trebalo puno pogađati tko je odjednom postao prvi favorit za pokušaj Davisovog dovođenja - Los Angeles Lakersi.

Prema pisanju LA Timesa, Lakersi već imaju spreman i trade paket i to prilično pozamašan. U jednom od scenarija spremni su poslati u Pelicanse Lonza Balla, Kylea Kuzmu, Brandona Ingrama, Ivicu Zupca i prvi izbor drafta.

Vrlo brzo saznat ćemo što Pelicansi misle o tome, ali ovaj scenarij je otprilike jedan od onih koji su se i očekivali.

Isto tako dolaze i vijesti iz New Yorka kako je Kristaps Porzingis nezadovoljan u New Yorku i spreman je za odlazak. Knicksi osjećaju kako bi Porzingis bio sretniji tradeom nego ostankom, a prve informacije govore kako su Netsi, Clippersi, Heat, Spursi, Mavsi i Raptorsi prvi u redu za njegovo dovođenje.

Trade deadline se polako bliži i sigurno je kako će ovakvih stvari biti sve više.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • vlacng31.01.2019. u 21:29
    "Anthony Davis želi napustiti Los Angeles Lakerse", tko bi rekao....
    vlacng