Košarka

Kruno Simon briljirao u novoj Efesovoj pobjedi kod Darušafake

Branimir Korać • ponedjeljak, 04.02.2019.
Kruno Simon briljirao u novoj Efesovoj pobjedi kod Darušafake
Foto: EPA

Anadolu Efes nastavio je s odličnim igrama u turskom prvenstvu, a novu pobjedu upisao je u gostima kod Darušafake. Sjajan nastup upisao je Krunoslav Simon koji je bio prvi strijelac susreta...

Anadolu Efes igra sjajno i u Europi i u domaćem prvenstvu, a Darušafaka upravo suprotno. Takav dojam ostaje i nakon današnjeg dvoboja u kojem je Anadolu Efes u gostima slavio s 95:86.

Efes je pobjedu ovaj put izborio u produžetku, nakon 40 minuta na semaforu je stajalo 79:79 da bi nakon toga domaćin izgubio korak s Efesom i otišao u poraz.

Domaćin je svoju priliku propustio na kraju regularnog dijela kada je Toney Douglas imao dva pokušaja za pobjedu, ali nije pogodio.

Susret je otišao u produžetke, tamo su Kruno Simon, Moerman i Pleiss uzeli stvari u svoje ruke i prelomili dvoboj na stranu Efesa.

Prvo ime susreta bio je Simon koji je za 35 minuta ubacio 26 poena (577 za dva, 4/6 za tri, 4/6 slobodna) uz šest skokova, a Adrien Moerman dodao je 20 poena uz 13 skokova dok je Tibor Pleiss susret završio s 12 poena i 10 skokova.

Kod poraženih Toney Douglas ubacio je 21 poen, a Jeremy Evans 16 poena uz sedam skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!