Tenis

Nositelji prošli u četvrtfinale Delray Beacha, Britanac ispustio samo dva gema

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.02.2019.
Nositelji prošli u četvrtfinale Delray Beacha, Britanac ispustio samo dva gema
Foto: EPA

Noćas nije bilo iznenađenja na turniru u Delray Beachu. Favoriti su upisali pobjede i izborili nastup u četvrtfinalu gdje ih čeka zasigurno teži posao...

Osmi nositelj turnira u Delray Beachu Adrian Mannarino prošao je u četvrtfinale pobjedom protiv Denisa Istomina u dva seta. Istomin je propustio priliku dovesti meč u treći set, u drugom setu poveo je s 5:3 i servirao za set, ali je Mannarino odgovorio i set je otišao u tie-break gdje je Francuz bio bolji sa 7:3.

Vrlo lagan posao imao je Daniel Evans koji je za samo 70 minuta izbacio Južnoafrikanca Lloyda Harrisa. Evans je ispustio samo dva gema, a Harris je prvi gem osvojio nakon 3:0 u drugom setu. Tada je povezao dva gema i najavio mogući povratak u set, ali Evans poslije toga radi dupli break i odlazi do pobjede.

Drugi nositelj John Isner očekivano je upisao pobjedu protiv Lukaša Lacka i svladao ga sa 6:4, 6:3. Dobar nastup Isnera koji nije dozvolio protivniku nijedan break, ubilježio je 18 aseva i nastavio je niz pobjeda protiv Lacka koji još jednom nije imao nikakav odgovor na igru Amerikanca.

I šesti nositelj upisao je pobjedu, Andreas Seppi jedini je trebao tri seta. On je igrao protiv Australca Jordana Thompsona i svladao ga je sa 6:3, 4:6, 6:1 za manje od dva sata igre. Seppi je imao set i 4:1, ali Thompson je nakon toga nanizao pet gemova i izborio treći set gdje nije imao nikakve šanse.

Delray Beach, osmina finala:
Adrian Mannarino (Francuska, 8) - Denis Istomin (Uzbekistan) 6:2, 7:6(3)
Daniel Evans (Velika Britanija) - Lloyd Harris (Južna Afrika) 6:0, 6:2
John Isner (SAD, 2) - Lukaš Lacko (Slovačka) 6:4, 6:3
Andreas Seppi (Italija, 6) - Jordan Thompson (Australija) 6:3, 4:6, 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!