Nogomet

Oršić: "Mislim da nikada nisam igrao bez prvog trenera cijelu utakmicu"

Jan Šneler • ponedjeljak, 04.03.2019.
Oršić: "Mislim da nikada nisam igrao bez prvog trenera cijelu utakmicu"
Foto: Pixsell

Mislav Oršić u svakom smislu opravdao je status pojačanja za Dinamo, a od njega se puno očekuje i u dvobojima protiv Benfice...

Već smo pisali o tome kako europske utakmice privuku velik broj gledatelja, a protivnici poput Benfice redovito rasprodaju stadion. Slavna portugalska momčad doista je respektabilan protivnik i sigurno će Modrima biti potrebna podrška s tribina.

"Sigurno da je lijepo kada je pun stadion. Čim izađeš na zagrijavanje i vidiš da ima ljudi, možeš i bez zagrijavanja odmah odigrati utakmicu. Nadamo se da ćemo dobro igrati, da ćemo razveseliti publiku i da ćemo svi zajedno uživati u dobroj utakmici", rekao je Mislav Oršić.

Sjajno Dinamovo krilo, 26-godišnji Oršić suglasan je sa svojim suigračima oko procjene Benfice. Portugalci su vrlo opasni, imaju dosta kvalitete, no jasno u svemu, pa tako i u nogometu, postoji prilika. Dinamo ove sezone pokazuje sjajne igre i nema razloga da se Modri ičega plaše.

"Težak protivnik koji je godinama u Europi radio sjajne rezultate, prolazi prvi i drugi krug i sigurno se radi o jako dobroj momčad. Bit će nam teško protiv njih, ali to ne znači da su neprolazni. Bit će sigurno mjesta prema naprijed da i mi njih ugrozimo tako da moramo iskoristiti sve šanse koje ćemo imati", dodao je Oršić.

Većina igrača naći će se u čudnoj situaciji u četvrtak kada na klupi od prve minute neće vidjeti Nenada Bjelicu. Trener Dinama suspendiran je zbog isključenja protiv Viktorije Plzen, no Oršić ističe kako su svi uvjereni kako će Rene Poms i Nino Bule odraditi jednako kvalitetan posao.

"Mislim da bez trenera nisam nikada igrao utakmicu od početka do kraja i ovo će se prvi put dogoditi, ali nema veze, tu su sjajni pomoćni treneri koji će uskočiti i dati nam potrebne informacije kada vide da će za to biti potrebe", zaključio je Oršić.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!