Nogomet

De Ligt: "Ni najmanje me ne zanima ždrijeb, ne znam niti tko je sve prošao dalje"

Branimir Korać • petak, 08.03.2019.
De Ligt: "Ni najmanje me ne zanima ždrijeb, ne znam niti tko je sve prošao dalje"
Foto: EPA

Kapetan Ajaxa Matthijs de Ligt uopće se ne zamara ždrijebom četvrtfinala Lige prvaka. Tvrdi kako u Ajaxu uopće niti ne prate tko je sve prošao dalje...

Ajax je senzacionalno preokrenuo dvoboj protiv madridskog Reala i nakon poraza u prvom susretu u Amsterdamu 1:2, u Madridu je slavio s visokih 4:1. Tako će se Ajax naći u ždrijebu četvrtfinala Lige prvaka, ali u klubu se uopće ne zamaraju potencijalnim protivnicima.

"Niti ne znamo tko je prošao dalje. Ni najmanje me ne zanima ždrijeb, stvar je jasna, moraš pobijediti svakog protivnika. Ne gledam tko je prošao dalje, vidiš na kraju koga si izvukao i igraš protiv njega. U Madridu smo odmah bili svjesni koliko smo velik rezultat ostvarili", kaže Matthijs de Ligt.

Upravo De Ligt sve češće se spominje i kao moguće pojačanje Liverpoola, a takvu opciju ne odbacuje. Tamo bi mogao igrati u paru sa suigračem iz reprezentacije Virgilom van Dijkom.

"Virgil je igrač koji ima dosta iskustva u vrhunskom nogometu i naravno da možete od njega puno naučiti. Za mene je vrlo korisno igrati uz njega u reprezentaciji. Može se dogoditi i da zaigramo i u klubu zajedno, on je u Liverpoolu koji je velik klub. No ne razmišljam sada o tome, koncentriran sam na Ajax i kasnije ćemo vidjeti gdje ću završiti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!