Nogomet

Hrvatska potpuno dominirala i slavila protiv Mađara, Europsko prvenstvo nije izgubljeno!

Branimir Korać • subota, 23.03.2019.
Hrvatska potpuno dominirala i slavila protiv Mađara, Europsko prvenstvo nije izgubljeno!
Foto: Pixsell

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina upisala je pobjedu protiv Mađarske, a nakon što je Njemačka poražena od Norveške. S ova tri boda Hrvatska je potpuno u igri za prolaz...

Norveška je malo pomogla Hrvatskoj koja je svladala Mađarsku s 2:0 i u kombinaciji norveške pobjede protiv Njemačke 1:0, ostala je u igri za prolaz na Europsko prvenstvo.

Za to će Hrvatska morati upisati pobjedu i protiv Norveške u zadnjem kolu i nadati se da će Mađarska ostati neporažena protiv Njemačke.

Hrvatska je u Dugopolju odigrala jako dobru utakmicu protiv Mađara, svladala ih je s 2:0 i ne samo da je bila efikasnija, bila je aktivnija, goropadnija, opasnija, jednostavno bolja u svakom segmentu igre. Nekoliko obrana mađarskog vratara spasilo je Mađare od još težeg poraza.

Već u 18. minuti pobjeda je nagoviještena, Palaversa je ubacio iz prekida, Boško Šutalo pobjegao je obrani gostiju i posve sam glavom poslao loptu u mrežu.

Odmah na startu drugog dijela bilo je već 2:0, a ovaj put strijelac je bio Antonio Marin. On je sjajno izveo slobodnjak s ruba kaznenog prostora, prebacio je živi zid i neobranjivo pogodio uz vratnicu.

Raspoložena Hrvatska mogla je još uvjerljivije do pobjede, ali ostalo je tih 2:0, lopta nije htjela u gol.

Rezultati by SofaScore

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!