Nogomet

Barišić: "Ne mogu reći da smo bili na razini na kojoj smo trebali biti"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 25.03.2019.
Barišić: "Ne mogu reći da smo bili na razini na kojoj smo trebali biti"
Foto: Pixsell

Borna Barišić izdržao je pola sata, a onda je zbog ozljede morao napustiti igru. Nakon susreta Barišić je istaknuo kako vjeruje da ipak nije teža ozljeda u pitanju...

Ponekad ozljede mišića znaju biti vrlo neugodne i dugotrajne, ali Borna Barišić vjeruje kako je na vrijeme zatražio pomoć liječnika i da ovaj put neće biti velikih problema.

"Osjetio sam malo zadnju ložu, pokušao sam još par sekundi da je isprobam, ali vidjet ćemo na pregledu. Mislim da sam stao na vrijeme i da nije ništa teže, ali ne mogu znati ništa dok ne obavimo taj pregled."

Što se tiče samog susreta s Mađarskom, on je također svjestan da to nije izgledalo dobro i da Hrvatska može i mora puno bolje.

"Ne mogu reći da smo bili na razini na kojoj smo trebali biti, nismo bili dovoljno agresivni i čvrsti, nismo stvarali dovoljno prilika, a oni su odigrali dobru utakmicu kakvu smo i očekivali. Bili su čvrsti i čestitam im na pobjedi."

Svoj izlazak ne smatra ključnim u porazu.

"Ovo je momčadski sport i nismo bili dovoljno agresivni i nismo stvarali dovoljno prilika. Mađari su odgovorili svojim stilom igre na to i moramo sada ići dalje. Izgubili smo utakmicu, trebamo podići glave i to popraviti."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!