Nogomet

Gonzalo Higuain oprostio se od dresa argentinske reprezentacije

Mihaela Bradovski • četvrtak, 28.03.2019.
Gonzalo Higuain oprostio se od dresa argentinske reprezentacije
Foto: EPA

Napadač Chelseaja Gonzalo Higuain završio je reprezentativnu karijeru i neće više oblačiti argentinski dres. Higuain je potvrdio kako odlazi u reprezentativnu mirovinu i prepušta mjesto mlađima...

Gonzalo Higuain odradio je posljednju utakmicu u dresu argentinske reprezentacije i neće više nositi reprezentativni dres. Higuain je upisao 75 nastupa za Argentinu i postigao 31 pogodak, a posljednji je imao na Svjetskom prvenstvu prošle godine kada je sudjelovao u pobjedi protiv Nigerije 2:1.

"Razgovarao sam s izbornikom Scalonijem i pružio mu svoje viđenje situacije. Odluka je donesena i smatram da je to najbolje za mene", istaknuo je Higuain.

31-godišnji napadač upisao je niz velikih nastupa, ali je isto tako imao i utakmica koje su bile za zaborav i promašaji izravno utjecali na konačan ishod. često se sudarao s kritikama iako je u dresu reprezentacije postigao više od 30 golova. Više od njega u reprezentativnom dresu zabili su samo Lionel Messi, Gabriel Batistuta, Sergio Agüero, Hernan Crespo i Diego Maradona.

Higuain se tako posvećuje isključivo klupskoj karijeri i obavezama u Chelseaju čiji je danas član.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!