Nogomet

Club Brugge ponovno bez pobjede, Genk ide prema tituli

Branimir Korać • ponedjeljak, 22.04.2019.
Club Brugge ponovno bez pobjede, Genk ide prema tituli
Foto: EPA

Ivan Leko s Club Bruggeom nije uspio doći do pobjede u gostima kod Antwerpa i sve je dalje od titule prvaka Belgije. Genk sada ima šest bodova prednosti i sve je bliže naslovu prvaka...

Club Brugge u zadnja dva kola Lige za prvaka uzeo je samo bod i sve je dalje od naslova prvaka. Nakon što je u prošlom kolu u izravnom dvoboju s Genkom upisao poraz 3:1, sada je odigrao bez pogodaka kod Antwerpa.

I dok je Brugge uzeo ukupno samo bod, Genk ih je uzeo svih šest i razlika između ta dva kluba sada iznosi šest bodova, a s obzirom na igre ove sezone i aktualnu formu, ne čini se izglednim neki veliki preokret.

U Antwerpu je odigrana dosta skromna utakmica, očekivalo se više od jednih i drugih, a na kraju nije bilo pogodaka i jedina dobra vijest za Club Brugge iz ovog susreta je da se Antwerp nije uspio približiti na ljestvici.

Bruggeu slijedi domaći dvoboj protiv Anderlechta koji je najveće razočaranje ove sezone, a Genk putuje u goste Gentu koji je na dnu poretka Lige za prvaka tijekom koje je osvojio samo bod uz prenesenih 25.

Royal Antwerp F.C. - Club Brugge Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!