Nogomet

Scaloni odredio 23 putnika na Copa Americu, Messi je tu, Icardi nije ostao

Branimir Korać • utorak, 21.05.2019.
Scaloni odredio 23 putnika na Copa Americu, Messi je tu, Icardi nije ostao
Foto: EPA

Argentinski izbornik Lionel Scaloni skratio je popis igrača koji će putovati na Copa Americu na traženih 23. Na popisu putnika nema Maura Icardija, ovaj put ipak s razlogom...

Argentinska javnost s nestrpljenjem je čekala odluku Lionela Scalonija koje će igrače voditi na Copa Americu, a odluka je pala na 23 imena za koje tvrdi kako su u ovom trenutku najbolje što Argentina ima.

"Vjerujemo da su ovo trenutno najbolji igrači koje Argentina ima. Kada imaš toliko igrača visoke kvalitete, onda je uvijek teško izabrati i uvijek će postojati sumnje. Teško je sve objasniti, ali konačna odluka donesena je u najboljem interesu momčadi. Nije nam lako kada moramo nekog prekrižiti, ali to nam je posao. Točno znamo što želimo i kako do toga doći", kaže Scaloni.

Na Scalonijevom popisu nema Maura Icardija što je i očekivano, ne samo zbog njegove prošlosti i reprezentacije već i iz perspektive igara iz ove sezone. U Interu je imao problema, sukoba, forma nije bila dobra i bilo bi iznenađenje da je tu.

Na popisu se tako nalaze:

Vratari: Franco Armani (River Plate), Agustin Marchesin (Club America), Esteban Andrada (Boca Juniors)

Braniči: Nicolas Otamendi (Manchester City), Ramiro Funes Mori (Villarreal), Marcos Acuna (Sporting Lisabon), Nicolas Tagliafico (Ajax), German Pezzella (Fiorentina), Renzo Saravia (Racing), Juan Foyth (Tottenham Hotspur)

Veznjaci: Angel Di Maria (PSG), Roberto Pereyra (Watford), Giovani Lo Celso (Real Betis), Leandro Paredes (PSG), Rodrigo De Paul (Udinese), Exequiel Palacios (River Plate), Guido Rodriguez (Club America)

Napadači: Lionel Messi (FC Barcelona), Sergio Aguero (Manchester City), Paulo Dybala (Juventus), Angel Correa (Atletico Madrid), Lautaro Martinez (Inter), Matias Suarez (River Plate)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!