Nogomet

Gyurcso: "Nismo očekivali da će biti slabiji ili jači, bilo nam je bitno kako kreirati prilike"

Mihaela Bradovski • srijeda, 10.07.2019.
Gyurcso: "Nismo očekivali da će biti slabiji ili jači, bilo nam je bitno kako kreirati prilike"
Foto: Pixsell

Hajduk je odradio dobar dio posla protiv Gzire United već na Malti i s ugodnom prednosti dočekuje uzvrat. Na svom travnjaku trebao bi potvrditi prolaz...

Mrežu Maltežana načeo je Adam Gyurcso, Mađar prvo nije realizirao kazneni udarac, ali lopta mu se odbila i spremio ju je u mrežu.

"Bila je ovo jako teška utakmica, teren, vrijeme, sve je utjecalo na izvedbu, međutim to su stvari na koje se jednostavno moraš prilagoditi i nositi se s njima. Drago mi je što smo pobijedili i što sam postigao pogodak, sigurno će u uzvratu na Poljudu utakmica biti drukčija. Igrat ćemo na svom stadionu i nadam se zabiti više pogodaka", istaknuo je Gyurcso za Hajdukovu stranicu.

Gzira United nije stvorila previše problema Hajduku, razlika u kvaliteti bila je očita i niti tek prosječan nastup Splićana nije stvorio problem u ovom susretu. U Splitu bi to trebalo biti još naglašenije.

"Nismo toliko pažnje pridavali njima koliko smo se koncentrirali na našu igru. Nismo očekivali da će biti slabiji ili jači, bilo nam je bitno kako kreirati prilike i uspješno ih realizirati. Na kraju smo zabili dva pogotka i to je najvažnije."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!