Nogomet

Ne ide pa ne ide: Igor Štimac ponižen i protiv Sjeverne Koreje

Mihaela Bradovski • subota, 13.07.2019.
Ne ide pa ne ide: Igor Štimac ponižen i protiv Sjeverne Koreje
Foto: Duje Bonačić

Reprezentacija Indije ubilježila je i drugi težak poraz na International Cupu. Nakon što je izgubila od Tadžikistana 4:2, sada ju je rastavila Sjeverna Koreja s 5:2...

Igoru Štimcu baš i ne ide u Indiji. Njegova reprezentacija upisala je novi težak poraz i to još jednom u susretu u koji je ušla sa statusom favorita. Tako je bilo i protiv Tadžikistana, tamo je na poluvremenu vodila 2:0 pa izgubila 4:2, a protiv Sjeverne Koreje već za manje od pola sata gubila je 3:0.

Iako ne znači previše, ali kladionice su prije početka susreta jako rušile koeficijent na pobjedu Indije koji je tako pao s čak 3.00 na 1.45, no dogodilo se upravo suprotno i Sjeverna Koreja odnijela je pobjedu.

Sjeverna Koreja povela je već u osmoj minuti golom Jong Il-Gwana, osam minuta kasnije Sim Hyon-Jin povisio je na 2:0, a Jong Il-Gwan u 28. minuti doveo je Korejce već do 3:0.

Indijci su bili u šoku i do poluvremena uspjeli su se oporaviti tek toliko da ne prime još neki pogodak te se na odmor otišlo s 3:0 za Sjevernu Koreju.

U nastavku susreta Indija je dva puta smanjivala zaostatak preko Lallianzuale Chhangtea i Sunila Chhetrija, ali Sjeverna Koreja imala je spreman odgovor i preko Ri Ying-Chola i Hyon Jina vraćala se na tri gola prednosti.

Završilo je visokim porazom Indije protiv protivnika koji je prije nekoliko dana s 5:2 poražen od Sirije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!