Nogomet

Kovačev Bayern posramio Fenerbahče, Turci osramoćeni već do poluvremena

Branimir Korać • srijeda, 31.07.2019.
Kovačev Bayern posramio Fenerbahče, Turci osramoćeni već do poluvremena
Foto: EPA

U polufinalnim susretima Audi Cupa uspješni su bili Bayern i Tottenham. Bayern je razbio Fenerbahče čak sa 6:1, a Tottenham je bio bolji od madridskog Reala s 1:0...

Na kraju ipak očekivano finale. Bayern je za klasu iznad ovog Fenerbahčea koji još ne liči na ozbiljnu momčad, a Real Madrid polako počinje zaboravljati kako to izgleda nekog pobijediti.

Tottenham je u prvom polufinalu bio bolji od Reala zahvalivši se na poklonu Marcela i Sergija Ramosa. Krivica je uglavnom na strani Brazilca koji je vraćao loptu Ramosu umjesto da je pusti u aut, ali napravio je to prejako i u biti idealno je proigrao Harryja Kanea koji je odjurio prema golu i lako svladao Navasa.

Luka Modrić odigrao je 80 minuta.

Bayern je u drugom polufinalu odigrao sjajno protiv Fenerbahčea. Kovačeva momčad slavila je čak 6:1 i hrvatski stručnjak može biti zadovoljan.

Jedini razlog za zabrinutost je ozljeda Sergea Gnabryja koji je morao napustiti igru u 20. minuti. Umjesto njega ušao je Thomas Müller koji je do kraja susreta postigao hattrick.

Dvije minute nakon izlaska Gnabryja načeta je mreža Fenera koja se do odlaska na odmor pet puta tresla. Zabijali su Renato Sanches, Leon Goretzka, dvaput Müller i jednom Kingsley Coman.

U 58. minuti Müller je još jednom zatresao mrežu Turaka koji su u 64. minuti samo smanjili preko Maxa Krusea. Inače u 72. minuti potpuni iživcirani Nabil Dirar kada je vidio da ga nitko ne prati u prodoru, jednostavno je stao, gurnuo loptu van terena i krenuo s travnjaku. Jedva su ga trener i Emre Belezoglu natjerali da se vrati u igru, a on se nakon susreta ispričao za svoje ponašanje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!