Nogomet

Petković: "Mi nismo igrali s pola snage nego smo igrali bez puno rizika"

Branimir Korać • utorak, 30.07.2019.
Petković: "Mi nismo igrali s pola snage nego smo igrali bez puno rizika"
Foto: FaH

Dinamo je eliminirao Saburtalo s ukupnih 5:0 iako je bilo teže nego što to rezultat pokazuje. Bruno Petković još jednom je pokazao koliko znači ovoj momčadi...

Prolaz dalje je ono što se pamti, a igra će s vremenom biti bolja. Bruno Petković napravio je odličan posao, postigao je gol i upisao dvije asistencije u uzvratnom susretu.

"Možda su svi nekako očekivali više. Mi nismo igrali s pola snage nego smo igrali bez puno rizika. Utakmicu smo pokušavali polako i sigurno privesti kraju. Kasnije smo zabili pogotke, donijeli si mir i dodatni motiv za dalje. Zadovoljan sam i pokušavam biti što više koristan za ekipu. Na papiru je Saburtalo puno lošiji nego što zapravo jest. Napravili su nam puno poteškoća, vole igrati, imaju dobrog trenera i ekipu. Dobri su i čestitke na otvorenom gardu u obje utakmice", prenosi Dinamova stranica.

Dinamo ima stopostotan ulazak u sezonu i još uvijek nije primio pogodak.

"Ušli smo jako dobro u sezonu, imamo sjajan niz. Trebamo biti svjesni svoje moći i koračati uz samopouzdanje dalje, ali treba ostati ponizni na zemlji i nastaviti kako smo krenuli. Čuli smo malene navijače, jako lijepo. Teško je igrati bez navijača... Očekujemo ih od iduće utakmice, a ovim najmlađima čestitamo na lijepom podršci."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!